Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Para Borsası Cryptopia 70 Koini Platformdan Kaldırıyor! Bazı Koinler İçin Çekim İşlemi Yapılmayacak

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Para Borsası Cryptopia 70 Koini Platformdan Kaldırıyor! Bazı Koinler İçin Çekim İşlemi Yapılmayacak
Kripto Para Borsası Cryptopia 70 Koini Platformdan Kaldırıyor! Bazı Koinler İçin Çekim İşlemi Yapılmayacak

2/2


2/2


Bugün CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından yapılan duyurunun ardından, yeni bir delist (platformdan kaldırma) duyurusu da Cryptopia‘dan geldi.


İlgili haber:
Binance Dört Adet Tokeni Platformundan Çıkartıyor

Binance öğle saatleri civarında kullanıcılarını korumak için yaptığı kapsamlı ve periyodik değerlendirmesinin sonunda dört adet tokenin belirtilen kalite standartlarının altında olduğunu saptadı ve BCN, CHAT, ICN, TRIG isimli projeleri platformundan çıkartma kararı aldı.

Bunun üzerinden henüz bir gün bile geçmeden başka bir kripto para borsası Cryptopia ise tamı tamına 70 koini platformundan çıkartacağını duyurdu ve upuzun bir liste yayınladı. Cryptopia yaptığı resmi duyuruda yaptıkları kapsamlı bir değerlendirme sonrası, söz konusu koinlerin artık Listeleme Politikalarına uyum göstermediğini ve bu sebeple kalıcı olarak platformdan kaldırılacağını belirtti. Listedeki projelerin trading piyasaları kapatılmış olsa da, çoğunun alış veya satış emri hala aktif olduğundan platform kullanıcılardan bunları iptal etmelerini de talep etti.

Bunun yanı sıra yanına yıldız işareti (*) konulan bazı koinlerin çalışmayan blockchain ağları veya cüzdanları olduğuna ve bu sebepten ötürü para çekim işleminin yapılamayacağına değinildi. Sorun ise Cryptopia’dan değil, söz konusu projenin blockchain veya cüzdan platformundan kaynaklanıyor şeklinde açıklama getirildi. Platform açıklamasının devamında konu hakkında yapabilecekleri hiçbir şey olmadığı için kendileri ile iletişime geçilmemesini de üstüne basarak iletti.

Platformdan kaldırılacak koinlerin tam listesine ve tarihlerine ise buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kripto Para Borsası Cryptopia 70 Koini Platformdan Kaldırıyor! Bazı Koinler İçin Çekim İşlemi Yapılmayacak isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Para Borsası Cryptopia 70 Koini Platformdan Kaldırıyor! Bazı Koinler İçin Çekim İşlemi Yapılmayacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Nasdaq ve Microsoft Blockchain için Güçlerini Birleştiriyor Ripple boğaları uzun vadeli direnç noktalarını test etmeye hazırlanıyor Çarpıcı İddia: Bitcoin’in Hakimiyeti Aslında %75’ten Fazla! ABD Kripto Para Düzenlemelerinden Geri Kalıyor, SEC ile CFTC Anlaşamıyor Kripto pazarındaki son düşüşün detaylı temel analizi Dünyanın En Büyük Madencilik Tesisi Kuruldu

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır