Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti

Ana Sayfa » GÜNCEL » Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti
Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti

© Reuters.  © Reuters.

Justin Sun, kripto para sektörünün gündeminden bir an olsun düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz dönemde 4.6 milyon dolarlık bir bağış yaparak Warren Buffett ile yemek yemeye hak kazanan Sun, daha sonra bu yemeğe günler kala, böbrek taşı gerekçesi ile bu etkinliği ertelemişti.

Kendisinin ciddi şekilde pazarladığı bu etkinlikten bir anda böyle vazgeçmesi de, Sun hakkında soru işaretleri doğurdu. Sosyal medyada hemen her zaman olduğu gibi dedikodular kolayca yayıldı ve birçok kişi, Sun’ın alı konulduğunu iddia etti.

Başarıı isim, daha sonra bir açıklama yaparak bu iddiaları reddetmiş ve Çin hükümetine sert sözlerle yüklenmişti.

TRON’un Çin hükümeti tarafından iyice markaja alındığı bu dönemde, bu açıklamaların pek doğru olmadığının farkında pek de geç olmadan varan Sun ise, şunları söyledi:

”Bazen çocukça davranıyorum ve bu bana yakışmıyor. O sebeple Weibo’daki tüm mesajlarımı sildim. Artık işin pazarlama kısmından elimi ayağımı çekeceğim. Tüm mesaim, bundan sonraki süreçte Blockchain üzerine olacak. Bu tarz bir şey ile gündemi meşgul etmeyi ben de istemezdim, o sebeple herkesden özür dilerim. Bir daha böyle bir şey olmayacak. Tamamiyle Blockchain ve geliştirmeye odaklanmış durumdayım. Bu da böyle devam edecek.”

Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Justin Sun: Artık Pazarlamaya Odaklanma Devrim Bitti - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Keiser: Bitcoin 10 Bin Dolar Düzeyine Çıkmaya Hazırlanıyor 2.5 trilyon dolarlık Fidelity, Bitcoin’in ayını belirledi: Mart Bu Kripto Para Madencileri Sadece Yenilenebilir Enerji Kullanabilecekler Winklevoss’dan Bitcoin ve Altın Yorumu Ünlü yatırımcı Jefferson Nunn: “Bitcoin sterline karşı sert yükselecek.” Yeni Araştırmaya Göre Kripto Para Birimleri Enflasyonu ”İdare Edemez”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır