Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler
Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler

© Reuters.  © Reuters.

17 Temmuz Çarşamba günü verilerine göre bir numaralı kripto para birimi Bitcoin (BTC), ana altcoin birimi Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) yükseliş gösteriyor. İlk 20 kripto para birimi gün içinde hafif kazanımlar yakaladı.

Bitcoin bu hafta aşağı yönlü bir grafik hattı izliyor. Bitcoin, 16 Temmuz’da 10,000 doların altına düşmeden önce 9 Temmuz’da 13.000 dolara tekrar yükselmişti. Gün içinde BTC % 2.64 artışla 9.800 doların üzerinde işlem görür hale geldi.

4 Temmuz’da, SFOX’in analistleri, Yükseliş Piyasası’nın ortasında tatillerin FOMO’yu alevlendirdiğini savundu. Ve Bitcoin’in Amerikan ulusal bayramı Bağımsızlık Günü’nün ışığında toparlanabileceğini düşündü. Ancak, Bitcoin tatilde önemli bir kazanç görmedi ve şu an 13 gün önceki fiyat seviyesinden 2.000 dolar daha düşük fiyatta seyrediyor.

Ethereum, Litecoin ve Ripple Toparlanıyor

En iyi altcoin Ethereum son yedi gün boyunca sürekli bir düşüş grafiği çizdi. Bunun Bitcoin BTC biriminin düşüşüyle ile ilgili olduğu düşünüldü. Ethereum 14 Temmuz’da oldukça keskin bir düşüş gördü, toparlanma olmadan yaklaşık bir saatte ortalama 200 dolar düştü. Ancak, iki numaralı kripto para birimi, günde yaklaşık % 8,3 oranında iyileşti ve basın zamanında 214 ABD doları üzerinden işlem görüyor.

Ripple XRP biriminin değeri de son yedi gündür düşüşe geçti. Bununla birlikte, basın zamanında neredeyse % 9’luk bir iyileşme elde etti. İlk üç kripto para biriminden en büyük günlük kazanç bu rakam oldu. Fakat Ripple şu an sadece 0,318 dolar gibi kötü bir seviyede işlem görüyor.

Bununla birlikte, yapılan bir fiyat analizine göre, Ripple XRP şu anda en kötü performans gösteren ana kripto para birimlerinden biri. Bir sonraki fiyat seviyesi desteklerinin 0.27795 dolar ve yılın en düşük seviyesi 0.24508 dolar olduğu bildiriliyor.

Litecoin (LTC), günlük etkileyici bir kazanım yaşadı ve basın zamanında % 16’dan fazla bir artışla 92.37 dolara yükseldiğini görüldü.

Amerikan yanlısı bir futbol takımı olan Miami Dolphins, 12 Temmuz’da Litecoin birimini takımın “resmi kripto para birimi” olarak kabul ettiklerini açıkladı. Takım Bitcoin’in yanı sıra Litecoin LTC ile de bilet satacak.

Coin360’ın özet tablosunda yer alan verilere göre, ilk 100 kripto para biriminin toplam piyasa değeri 254 milyar doların altında. Bu, 4 Temmuz’dan bu yana yaklaşık 76 milyar dolarlık bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Bitcoin ve diğer altcoin birimleri yavaş yavaş toparlanırken gerçek piyasalarda düşüş devam ediyor. Geleneksel pazarlar neredeyse tamamen çöküyor. MarketWatch tarafından sağlanan verilere göre, basın zamanında hafif kazanımlar gören tek büyük geleneksel varlık altın.

The post Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler appeared first on Kripto Para Haberleri Lideri.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Google’dan Şaşırtan Bitcoin ve iOS Hamlesi! Bitcoin zorluğunda büyük sıçrama Danimarka Hükümeti’nin Enerji Şirketi Energinet, IOTA İle Olan Ortaklığını Büyüttü! Bakkt Temmuz Ayında Geliyor! ABD’deki Mahkemeden Kripto Para Şirketine Ceza: 2.7 Milyon Dolar Ripple kritik bir OTC borsasında listelendi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır