Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

İngiltere Maliye Bakanı Libra’yı Tartıştı

Ana Sayfa » GÜNCEL » İngiltere Maliye Bakanı Libra’yı Tartıştı
İngiltere Maliye Bakanı Libra’yı Tartıştı

© Reuters.  © Reuters.

İngiltere Maliye Bakanı Phil Hammond, Facebook’un gündemi meşgul eden kripto para projesi Libra ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, konuyla ilgili olarak verdiği demeçlerde Libra’nın hem olumlu hem de olumsuz etkileri olabileceğini ifade ederken konuyla ilgili olarak biraz zaman geçmesi gerektiğini aktardı. Başarılı isim, CNBC’de katıldığı bir ekonomi programında kendisine yöneltilen sorular üzerine şu cevabı verdi:

”Potansiyel olarak baktığımız zaman Facebook’un kripto para projesi Libra’nın ilginç bir iş olduğunu söylemek mümkün. Bunun detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiği de aşikar. Ben kendi adıma baktığım zaman olumlu ve olumsuz yönleri bir arada görüyorum. Hali hazırda iyi işleyen bir finansal sistemimiz var, buna çomak sokabilir. Ancak öte yandan iyileştirmeler de yapabilir. Şahsen Libra’nın bir kara para aklama aracı haline geldiğini görmek istemem.”

Daha önce ilgili proje hakkında başta Amerika olmak üzere, Avrupa Merkez Bankası ve Fransa Maliye Bakanı gibi çok sayıda isim fikir beyan etmişti. Facebook’un bu kripto parası gelecekte de gündemi meşgul ve domine etmeye devam edecek gibi görünüyor. Bakalım bizi gelecekte bu konu ile ilgili neler bekliyor olacak? İyi ya da kötü anlamda gelişmeleri size aktarıyor olacağız.

İngiltere Maliye Bakanı Libra’yı Tartıştı yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

İngiltere Maliye Bakanı Libra’yı Tartıştı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse Bloomberg TV’ye önemli açıklamalarda bulundu! TRON (TRX) Buterin ve Dr Doom Tartışmasını Kazanana 1 Milyon Dolar Ödül Verecek. PR Sınır Yok Piyasa Analistlerinden Güncel Bitcoin Fiyat Tahminleri Bitcoin 5.000 Doların Üzerinde Konsolide Oluyor! Wall Street’teki Kurumsal Yatırımcıyı Sektöre Çekmek İçin Çalışmalar Sürüyor Bu Analize Göre Beklenen Altcoin Sezonu 2020’de

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır