Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finansal kurum daha katıldı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finansal kurum daha katıldı
Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finansal kurum daha katıldı

© Reuters.  © Reuters.

Ripple ağı RippleNet’e katılan banka ve kurum sayısı her geçen gün artıyor. Şirketin küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne, RippleNet olarak adlandırılan banka ve finansal kurumlar ağına 14 yeni banka ve finansal kurumun daha katıldığını açıkladı.

14 yeni banka ve finansal kurum daha Ripple ağı RippleNet’e katıldı
Ripple’ın küresel bankacılık başkanı, Marjan Delatinne, son birkaç hafta içinde Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finans kurumunun daha katıldığını açıkladı.

bknz: Peter Brandt: Şimdi Litecoin ve Ripple almanın tam zamanı

Geçtiğimiz günlerde Bobsguide’a verdiği röportajda blockchain teknolojisinin finans dünyasındaki etkisi üzerine konuşan Marjan Delatinne, şirketin RippleNet olarak adlandırılan banka ve finansal kurumlar ağının hızla büyüdüğünü söyledi.

Ripple’ın, gerçekten sınır ötesi ödemeler alanında sektörün lideri konumunda olduğunu söyleyerek şirketin, kendini kripto kullanım durumuyla sınırlamadığını ve bu yaklaşımının da bankaların ve finansal kurumların teknolojiyi benimsemelerine yardımcı olduğunu ifade etti.

Daha önce de, Ripple ağı RippleNet’e haftada ortalama iki ya da üç finansal kurum eklendiği açıklanmıştı. Ayrıca Ripple, bu yılın ilk çeyreğinde ağda, 2018’in tamamından daha fazla işlem kaydedildiğini açıklamıştı. (ilgili haber: Ripple küresel işlem hacminde kendi rekorunu tazeleyerek ilerliyor)

Ancak geçen yıl ağına katılan şirket sayısının 200’ün üzerinde olduğunu açıklandıktan sonra toplam sayıyla ilgili herhangi bir güncelleme yapılmadı.

bknz: Tayland’ın en büyük bankasından Ripple kullanımı hakkında çelişkili ifadeler

Ripple, RippleNet ve xCurrent
Delatinne, blockchain teknolojisinin geleceğinin likidite merkezli olduğunu ve en büyük etkiyi, başlangıçta sermaye taşımanın daha zor olduğu küçük ülkelerde bırakacaklarını söyledi.

“40 yıldan beri kullanılmakta olan bir teknolojide eksikliklerle karşılaştığınızda yeni bir şeye ihtiyacınız olacak. Likidite yönetimi gerçekten bankalar için çok önemli. Bu yeni teknolojinin de giderek yaygınlaşacağını ve bankaların bu teknolojiyi benimseyeceğini düşünüyorum. Likidite yönetimindeki uzmanlar şimdi bu yeni teknolojinin, onları ne kadar ileri taşıyabileceğinin farkına varmaya başladılar. Sonuçta, ödemeler likidite ile başlıyor ve likidite ile bitiyor. ”

Ripple müşterilerinin çoğu, para transferi için şirketin gerçek zamanlı ödeme sistemi xCurrent’i kullanıyor. Geçtiğimiz yılın ekim ayında kurumsallar için piyasaya sürülen Ripple’ın XRP tabanlı xRapid ürününün, Meksika ve Filipinler arasında para transferlerinde önemli bir yere sahip olduğu biliniyor.

Ayrıca bknz:

Fundstrat analisti: Bitcoin geçici düzeltmesini tamamladı

Tom Lee: Bitcoin FOMO etkisiyle 2 yada 4 kat yükselebilir

Kaynak

Yazının devamı için Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finansal kurum daha katıldı

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ripple ağı RippleNet’e 14 yeni banka ve finansal kurum daha katıldı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Binance Bugün 27.000 BNB’lik Ödül Programı Başlattı… Bedava BNB Tokeninin Detayları Gizemli Bitcoin Balinasından Rekor Transfer Vietnam’da Kripto Para Çalışmaları Düzenleniyor Kripto Destekli Kredi Platformu SALT, 15 ABD Eyaletine ve 7 Ülkeye Açılıyor! Bu Yeni Cüzdanda Hem Kripto Para Hem Menkul Kıymet Tutulabiliyor Coinbase’de listelenme sonrası fiyatı artacak altcoinler

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır