Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere

Ana Sayfa » GÜNCEL » Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere
Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere

© Reuters.  © Reuters.

Google (NASDAQ:GOOGL) aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere. Samsung (KS:005930) gibi dev Güney Kore şirketlerinin blockchain teknolojisine el atması, Güney Kore’de kripto paralara olan ilgiyi iyice arttırdı.

Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin devrimi başladı
;

Güney Kore uzun süredir Bitcoin’in benimsenmesi için kilit bir bölge olmuştur. Güney Kore’nin dev teknoloji şirketi Samsung’un kripto para destekli ürünler çıkarmasının yanı sıra, ülkenin en büyük bankası olan KB Kookmin Bank’ın kripto yatırım fonu kuracağına dair haberler, ülkede kripto para farkındalığını iyice arttırmıştır.

İlgili haber: Güney Kore’nin en büyük bankası kripto yatırım fonu kuruyor

Kore’deki Google Trends verilerine baktığımızda, Bitcoin aramalarının oldukça arttığını görüyoruz. Özelikle diyebiliriz ki, Koreliler zihinlerinde Bitcoin ile uyanıyor. Son bir hafta verilerini değerlendirdiğimiz de, Güney Kore’deki insanların uyanır uyanmaz Bitcoin araması yaptığı sonucuna varıyoruz. Sizde Google Trends aramalarından bölge olarak Güney Kore’yi veya başka bir bölgeyi seçip Bitcoin’e hangi bölgelerde daha çok ilgi gösterildiğini görebilirsiniz.

50 milyonluk Güney Kore için kripto para dünyasının kalbi benzetmesi yapılabilir. Çünkü istihbarat şirketi Cindicator’e göre dünya kripto ticaretinin %30’u Güney Kore’de yapılıyor. Ayrıca Kore’de her 10 çalışandan 3’ü kripto para varlığına sahip. Bu veriler ışığında Güney Kore’de çoktan gerçekleştiğini düşündüğümüz kripto para devriminin, kriptoların, global kabulünde de önemli bir katalizör görevi göreceğini söyleyebiliriz.

Yazının devamı için Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Google aramalarına göre Güney Kore’de Bitcoin patlamak üzere - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

New Yorklu Yargıç, Bitfinex’e Dava Açan Savcıyı Eleştirdi Hacker’lar Bitcoin borsalarından para çalıyor! Listede Türkiye de var 9.000 Dolara Giderken Bitcoin Hashrate’i Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı! Coinbase Yılda 8 Milyon Yeni Kullanıcı Ekledi Piyasa değeri hafif geriledi SEC üyesi Peirce: “Bir Bitcoin ETF’si onayı kesinlikle mümkün.”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır