Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Excel’de Para Birimleri Arasına Bitcoin Katıldı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Excel’de Para Birimleri Arasına Bitcoin Katıldı
Excel’de Para Birimleri Arasına Bitcoin Katıldı

© Reuters.  © Reuters.

Dünyadaki en büyük teknoloji şirketleri arasında ismi hep zikredilen Microsoft’un milyonlarca hatta belki de milyarlarca kişi tarafından kullanılan uygulaması Excel’de, para birimleri arasında Bitcoin de eklendi.

Konuyla ilgili olarak sosyal medyada yayın yapan Daniel Parker adlı bir kullanıcı, Excel’deki son güncellemelere değindi ve para birimleri arasında artık Bitcoin’in de yer aldığını doğruladı.

Paylaşılan ekran görüntüsünde birçok ulusal para birimine ek olarak Bitcoin’in de artık platfromda yer aldığı ve bir para birimi olarak seçilebileceği görülüyor. Aslında her ne kadar ufak bir gelişme olarak görülse de, bu tarz gelişmelerin Bitcoin konusunda farkındalığı arttırması ve ana akım düzende Bitcoin’in imajının iyi olması noktasında büyük öneme sahip olduğu ifade ediliyor.

Özellikle yakın dönemde Bitcoin’in en büyük sorununun artık kullanım alanı ve farkındalık yaratmak olduğu göz önüne alınırsa, bu tarz gelişmelerin önemli katkı sağlaması muhtemel. Bunun elbette insanları Bitcoin almaya direkt olarak yönlendirmeyeceği aşikar ancak şu dönemde halen Bitcoin’den habersiz insanlar, en azından bu şekilde lider kripto para biriminin ne olduğunu ve tam olarak nasıl bir felsefik çıkarıma sahip olduğunu anlayabilir.

Microsoft (NASDAQ:MSFT) da, bilindiği gibi son dönemde kripto para ve Blockchain alanında çok ciddi atılımlar yapıyor. Bu atılımları göz önüne aldığımızda da, aslında bu gelişmenin pek de büyük bir sürpriz olmadığı da aşikar. Bakalım önümüzdeki dönemde benzer gelişmeler görmeye devam edebilecek miyiz?

Excel’de Para Birimleri Arasına Bitcoin Katıldı yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Excel’de Para Birimleri Arasına Bitcoin Katıldı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin, Ethereum ve XRP Fiyatlarında Artış Sürüyor Analistler uyardı: Uykudaki Bitcoin balinası, piyasayı çöküşe götürebilir Toplam Bitcoin adedi neden sınırlı? Novogratz’dan Boğa Çağrısı: Bitcoin Yıl Sonu 8.800 – 9.000 Dolar, 2019 Yılında İse 20.000 Dolar Olacak! Sirin Labs’in Kurucusu, Grin Almak İsterken Dolandırıldı! Ripple destekli MoneyGram, Asya-Pasifik pazarına açılıyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır