Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Telegram’ın Tokeni Üçüncü Çeyrekte Geliyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Telegram’ın Tokeni Üçüncü Çeyrekte Geliyor
Telegram’ın Tokeni Üçüncü Çeyrekte Geliyor

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para sektöründe girişi merakla beklenen iki halka açık şirket var. Bunlardan birisi Facebook (NASDAQ:FB). Facebook, bilindiği gibi kendi sahibi olduğu Whatsapp platformunda geçmesi beklenen bir stabil kripto para sistemi için çalışmalarını sürdürürken, bir başka proje ise Telegram olarak dikkat çekiyor.

Kripto para sektörünün resmi olmayan mesajlaşma uygulaması olan Telegram da, aynı Whatsapp gibi çok fazla kullanıcıya sahip. Şifreli mesajlaşma uygulaması olan Telegram’ın toplamda 200 milyon kullanıcısı var ve firma, bu uygulamada geçecek bir para birimi için çalışmalar yapıyor. Telegram Open Network adında bir de Blockchain geliştiren firmadan yapılan açıklamada, Telegram’ın kripto parasının önümüzdeki dönemde kullanıma girmesinin beklendiği ifade edildi.

Telegram, bir açıklama yaparak yeni bir programlama dili yazdıklarını ve bu sayede ilgili kripto paranın çok daha rahat bir şekilde el değiştirebilceğini açıkladı. Bu sayede Telegram sanal makinesi üzerindne ilgili kripto paranın transfer işlemleri çok rahat bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

Konu hakkında yapılan açıklamada ayrıca başka detaylar da dikkat çekiyor. Telegram’ın hem halka açık TON ağını hem de kripto parayı bu yılın üçüncü çeyreğinde halkla buluşturmayı planladığı belirtiliyor. Bu sayede Telegram ağında merkezi olmayan uygulamalar da geliştirilebilecek. Kendi Blockchain’ine sahip olacak Telegram’ın, hali hazırdaki güçlü kullanıcı kitlesi ile bu alanda EOS, TRON ve Ethereum gibi ağlara rakip olması da bekleniyor.

Bilindiği gibi firmanın geçtiğimiz yıl yaptığ ICO’su, özel satış döneminde bitmiş ve toplamda 2 milyar dolara yakın bir yatırım toplanmıştı.

Telegram’ın Tokeni Üçüncü Çeyrekte Geliyor yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Telegram’ın Tokeni Üçüncü Çeyrekte Geliyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin Madencileri İleride Kazandıklarından Çok Masraf Yapacaklar Cryptopia Kripto Para Borsasının Açılışı Ertelendi! Bitcoin 8.000 Dolara Tekrar Yükselebilir CBOE-VanEck Bitcoin ETF Başvurusu İçin Geri Sayım Bugün Başlıyor! Bitcoin artık olumsuz gelişmelerden etkilenmiyor: Boğalar kazandı Huobi ve OKEx, TRON tabanlı USDT desteğini açıkladı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır