Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin Dünyanın En Büyük Borsalarında Listelenmeye Başladı İddiası

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin Dünyanın En Büyük Borsalarında Listelenmeye Başladı İddiası
Bitcoin Dünyanın En Büyük Borsalarında Listelenmeye Başladı İddiası

© Reuters.  © Reuters.

Dünyada en çok çıkış yaşayan kripto para olan Bitcoin dünyanın en geniş hacimli ikinci borsası olan Nasdaq’da listelenmeye başlandı. Ameritrade böyle bir kripto para ticaretinin oluşması durumunda bu ticaretin testlerini yapabileceği belirtildi. Strong Market’te analistlik görevinde bulunan Crptopolis ise kripto paranın Nasdaq’taki işlemlerine başlandığını göstermek için 22 Nisan tarihinde Twitter üzerinden bir tweet attı.

Hatta analist TD Ameriritra de hesabından bir tweet attı ve bu tweet’inde kripto parayı 5.335 fiyatından almış olduğunu duyurdu. Ayrıca analist Bitcoin ile ilgili satış hareketlerinin 10 Nisan tarihinde başladığını da duyurdu. Bir ekran görüntüsü de paylaşan analist, ürünün Nasdaq adındaki platform üzerinde Cxerx adında listelendiğini de gösterdi.

İşlemler Test Aşamasında
Ancak tüm bu söylentilere rağmen Cxerx adını taşıyan bir kategoride Bitcoin satışının yapılamayacağı bilindiğinden analistin paylaşımı gerçekçi bulunmadı. Zaten daha sonra yeni tweetler atan analist Sean B adını taşıyan borsa destek hattıyla iletişim kurduğunu ve oradan aldığı bilgilere göre bu işlemlerin şu an sadece test amacıyla yapıldığını öğrendiğini bildirdi. Analiste göre şu anda personeller Cxerx hakkında bilgi sahibi bile değiller.

Nasdaq’ın medyadan sorumlu olan başkan yardımcısının açıklamasına göre ise kripto parayla ilgili işlem yapabilmek için CFTC’den işlem onayı alınmış durumda. Bu test aşamalarının başarılı olması durumda işlemlere başlanacağı belirtilirken bu yeni olayın yeni bir yatırımcı dalgasına neden olacağı belirtiliyor.

Bitcoin Dünyanın En Büyük Borsalarında Listelenmeye Başladı İddiası adlı makale ilk olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin Dünyanın En Büyük Borsalarında Listelenmeye Başladı İddiası - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İşte Bitcoin’in şimdi hangi seviyeleri görebileceğine yönelik yeni tahminler Chris Vermeulen: Bitcoin18.000 Dolardan Önce 5.000 Doları Görecek Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar! Kendisini Satoshi Olarak Tanıtan Wright’tan Bir İddia Daha: JPMorgan’ın Yapmaya Çalıştığı Şeyin Patenti Bende Bitcoin Toparlanıyor Ancak Yine de 6 Ayın Düşük Seviyesinde 4 Aralık Litecoin analizi: LTC fiyatı nereye gidiyor?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır