Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Afrika’nın En Az Kripto Para Kullanan Ülkelerinden: Ruanda

Ana Sayfa » GÜNCEL » Afrika’nın En Az Kripto Para Kullanan Ülkelerinden: Ruanda
Afrika’nın En Az Kripto Para Kullanan Ülkelerinden: Ruanda

© Reuters.  © Reuters.

Ruanda, Afrika’da en az kripto para kullanılan kıta ülkelerinden birisi. Ülkede Fransızca ve İngilizce konuşulmasına rağmen kıta şartlarından dolayı halk kendisini geliştirememiş ve bunun için fırsat bulamayan halkın teknolojiye erişimi son derece sınırlı durumda. Kripto para birimlerinin dışında kendi para birimlerini bile zor bulan halk, internet erişimine çok sınırlı olarak sahip ve bunu yaparken aynı zamanda internet erişiminin ne kadar iyi bir buluş olduğunu bilmiyor.

Halkın genel olarak bir günü evde veya çalışmakla geçiyor. Çocukların eğitimleri kısa vadede ücret ödemeleri nedeniyle zora girerken, uzun vadede üniversite okumak ülkede pek fazla mümkün olamıyor. 13 milyon kadar nüfusa sahip olan Ruanda, kripto paraların kullanımı konusunda da bilgisayar ve internetin çok sınırlı olmasından dolayı kullanımının az olduğu ülkelerden birisi.

Afrika’da en az kripto para kullanan ülkeler arasında ilk sıralarda olduğu tahmin edilen ülkenin, gelecek 10 yıl içerisinde teknolojik olarak gelişme hedefi olmasına rağmen bu hedefi tutturup tutturamayacak olduğu konusunda ise beklentiler hükümetin hedeflerinde ekonomik nedenlerden dolayı başarılı olamayacağını gösteriyor.

Afrika’nın En Az Kripto Para Kullanan Ülkelerinden: Ruanda adlı makale ilk olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Afrika’nın En Az Kripto Para Kullanan Ülkelerinden: Ruanda - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

26 Kasım Bitcoin fiyat analizi: BTC’de ilk ciddi toparlanma görüldü Karikatür: Trump ve Mnuchin Bitcoin’in İpini Çekmek İçin Takım Oldu Araştırma: Rusların Yüzde 74’ü Bitcoin’e Aşina! Ekonomi profesörü: Çin’in tahvil satışı, Bitcoin’i rekor seviyeye taşıyabilir Avrupa Birliği, Yapay Zeka ve Tokenizasyon İle İlgili Gözlem Raporu Yayınladı Bitcoin’lerinizin güvenliğinden 3 adımda emin olun

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır