Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin’in Fiyat Artışı Öncesi Long Pozisyonlarda Yüzde 88 Artış!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin’in Fiyat Artışı Öncesi Long Pozisyonlarda Yüzde 88 Artış!
Bitcoin’in Fiyat Artışı Öncesi Long Pozisyonlarda Yüzde 88 Artış!

© Reuters.  © Reuters.

ABD’nin önde gelen regülatörlerinden CFTC’nin yayınladığı verilere göre, 2 Nisan tarihinde Bitcoin’in bir anda 5.000 dolar bandına çıkmasının hemen öncesinde kurumsal yatırımcıların BTC’ye olan algısında inanılmaz bir değişim görülmekte.

Bitcoin 2 Nisan tarihinde 4.100 dolardan bir anda 5.000 dolara kadar çıkmış ve daha sonra hafif bir düzeltme yaşamasına rağmen ilerleyen günlerde 5.300 dolara kadar yükselmişti. CFTC’nin yayınladığı verilere göre CME üzerindeki varlık yöneticileri ve kurumsal yatırımcılar yükselişin hemen öncesinde inanılmaz oranda uzun Bitcoin pozisyonu açmış. Özellikle 26 Mart ile 2 Nisan tarihi arasındaki long artışları, Bitcoin’in yükselişinin ardında bunun olabileceğinin kesinleştirmiş gibi duruyor.

2 Nisan tarihine kadar olan sürede CME platformu üzerinde 315 long pozisyon açıldı ki bu geçtiğimiz haftaya kıyasla %88 gibi inanılmaz bir artış anlamına geliyor. Buna ek olarak short pozisyonlarda da 241’den 89’a kadar %63’lük bir azalma gözüküyor.

CME’nin her bir Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi 5 BTC’yi temsil ediyor ki bunlar nakit teminatlı. Bu da kontratın süresi dolduğunda, kullanıcı Bitcoin yerine direkt olarak ABD doları alıyor. Bitcoin’in ticari hacmi neredeyse 4 ay üst üste artış yaşamayı sürdürdü ve Nisan ayı 2019 yılının başından bu yana kripto para piyasası için en iyi dönem olarak tarihe geçebilir.

Bitcoin 10 Nisan gecesinde hafif bir ivme yakalayıp 5.400 doları aşsa da, basın saatine göre düzeltme yaşamakta ve 5.097 dolara kadar düştü. Bitcoin’in yanı sıra top 10 kripto para birimi de dahil neredeyse bütün piyasa düşüşe geçti.

Bitcoin’in Fiyat Artışı Öncesi Long Pozisyonlarda Yüzde 88 Artış! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin’in Fiyat Artışı Öncesi Long Pozisyonlarda Yüzde 88 Artış! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin’e Ana Akımda Rağbet Büyüyor: “Volatilite Sorunu Aşılırsa Harika Bir Para” Ethereum Kurucu Ortağı Joseph Lubin: ETH Fiyatı 1000 Kat Artacak! BTC ve ETH, Ripple’ı Güçlendiriyor TD Ameritrade: Fiyatı Düşen Bitcoin, Yatırımcıların İlgisini Kripto Para Vadelilerine Çekmeyi Sağladı Kraken’ın kararı Bitcoin Cash topluluğunda infiale sebep oldu Bu Bulmacaya 310 Bitcoin Gizlendi.

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır