Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi?

Ana Sayfa » GÜNCEL » SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi?
SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi?

SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi?SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi?

  • Ethereum (ETH) Fiyatı Dengede
  • Constantinople ve SEC Başkanının Son yorumları ETH Boğalarını Harekete geçirebilir.
  • Katılım düşük ancak projeler coini talep ettiğinde fiyatın yükselmesi muhtemel.
  • Kriptokoin.com –Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde SEC Başkanı Jay Clayton bir açıklama yaptı ve Ethereum’un bir menkul kıymet olarak kabul edilmediğini doğruladı. Bu gelişme sonrasında Ethereum takipçilerinin beklentilerine yönelik ne tür yorumlar yapılacağı merakla bekleniyordu. İşte siz değerli okuyucalarımıza SEC Başkanının açıklaması sonrasında bir Ethereum yorumu.

    Her şeyden önce Constantinople bir niyetin göstergesi ve bir kripto para birimi olarak da Ethereum fayda sağlamaya çalışıyor. Bu arada, platform talebi karşısında ETH fiyatlarının önümüzdeki günlerde 170 doların üzerine çıkma ihtimali göz önüne alındığında fiyat tahminlerinde bir yükselişin olacağı öngörüsünde bulunuluyor.

    Ethereum Fiyat Analizi-Temeller
    Kripto para biriminin bir bütün olarak sadece farklı olduğunu kabul etmeliyiz. Benimsemenin ilk aşamalarındayız ve bu küresel ürünler ana akıma girmeden önce, geliştiricilerin aynı anda kullanıcıları korurken kullanılabilirliğe yol gösteren hassas bir denge kurmaları gerekiyor.

    Dolayısıyla asıl görev, bu dengeye dikkat çekmek. Şimdiye kadar bir engel vardı ve bir ağın kripto para birimi SEC’in o parayla ilgili netleştireceği hususlara göre genişleyecek. Böyle bir durumda da kullanıcı deneyimini geliştirmek için çok şey yapılması gerekiyor.

    Kontrolün beraberinde getirdiği güvence, menkul değerden sorumlu olmaya bir de risk yöneticisi olmanın zorluğunu eklemiş oluyor. Bu nedenle çoğu kimse, çoğunluğun görüşüne uymada tereddüt ediyor. Aynı şekilde, ağ geliştiricileri de bir temel üzerinde çalışıyor ve tam olgunlaşmamış bir UX’e rağmen, hız, maliyet, birlikte çalışabilirlik ve ölçeklenebilirlik birinci önceliğe sahip durumda.

    Mum Grafik Düzenlemeleri

    Yazının yazıldığı esnada ETH durağan vaziyette ancak bir yükseliş söz konusu olabilir. Bunun nedenini anlamak da çok kolay. Birincisi, 5 Mart tarihinde en düşük seviyedeki fiyatların hala dalgalandığını bir kenara not edelim. Sonuç perspektifine yönelik bir çabada görünüm boğaya işaret ediyor. Bu duruma bir de ayıların, fiyatı, önceki ETH/USD fiyat analizlerinde olduğu gibi, çok düşük bir değer olan 135 Dolar aşağısına çekmede başarısız olduğunu ekleyin. Göreceksiniz ki tam da bu noktalar bir alım fırsatını karşımıza çıkarıyor.

    Devam edersek, taleplerin daha düşük zaman dilimlerinde artmasıyla fiyatların bu 5 Dolarlık alım satım aralığında yükselmesini bekliyoruz. Daha önce olduğu gibi, agresif yatırımcılar dip fiyatlara girmiş durumdalar. Sıkı stoplar ile gerçekçi bir ilk hedef 170 Dolar seviyeleri. Seviye aslında bir önceki destek durumunda ve Kasım 2018’deki fiyat düşüşünden kaynaklı kırılma seviyesini gösteriyor.

    Sonuç olarak, bu dalgalanmalar ayı kırılma paternini ve muhtemel trendin yeniden başlamasını geçersiz kıldığı için fiyatların bu seviyenin üzerine çıkması kritik öneme sahip vaziyette.

    Teknik Göstergeler
    18 Şubat ve 24 Şubat arasındaki yüksek hacimli boğa çubuklarının yanı sıra, bağlantı çubuğumuz 5 Mart’ta duruyor. ETH yeniden diriliş baskısının arkasında, çift çubuklu boğa dönüş düzeni 302.000 rakamıyla yüksek hacimlerde. Bu hacimler son 189.000’lik ortalamaların üstünde ve yükseliş pozisyonunu tekrar doğruluyor. Alıcıların kontrolü ellerinde tutabilmesi için 140 Dolarlık yüksek seviyede bir rallinin olması zorunlu. Tabi bu durumun gerçekleşmesi içinde 310.000’lik hacimlerin gerçekleşmesi gerekiyor.

    Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

    The post SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi? appeared first on Kriptokoin.com.

    Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

    SEC Açıklaması Ethereum’da Boğaları Tetikleyecek mi? - Yorumlar

    YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

     

    Yapılan Yorumlar

    SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

    RASTGELE İÇERİKLER

    Bitcoin, ETH, XRP Sakin; Bu 3 Altcoin İvme Kazandı Naeem Aslam’dan Bitcoin yorumu: Fiyatı etkileyecek iki önemli faktör var 28 Kasım Bitcoin fiyat analizi: BTC ikinci kez 3.700 dolar bandından dönüyor TRON’un yaklaşan etkinliğinin yıldızı Kobe Bryant 28 Kasım Bitcoin analizi: BTC yükselişi devam eder mi? Bitcoin Nihayet Yönünü Buldu. BTC 6.128 Doları Gördü.

    FACEBOOK'TA BİZ

    Kripto Para

    Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır