Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Tom Lee’den 2019 Sonu Bitcoin Fiyat Öngörüsü

Ana Sayfa » GÜNCEL » Tom Lee’den 2019 Sonu Bitcoin Fiyat Öngörüsü
Tom Lee’den 2019 Sonu Bitcoin Fiyat Öngörüsü


Fundstrat Global Advisors CEO’su ve ünlü Bitcoin boğası Tom Lee, Bitcoin’in (BTC) 2019’u 3.900 doların üzerinde bitireceğini söyledi. Bitcoin, son birkaç ay içerisinde 4.200 dolar ila 3.300 dolar arasında işlem gördü ve uzmanlar ve analistler bir dibe yakın olduğumuzu veya Bitcoin’in düşmeye devam edip edemeyeceğini anlamaya çalışıyorlar.

“Bitcoin’in bu yıl başarılı olması için ETF’ye ihtiyacı yok.”
Ünlü Wall Street analisti Tom Lee, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 3.900 dolardan yüksek bir fiyatla işlem göreceğine inanıyor. Ayrıca Bitcoin boğası Lee, 2019 yılında bir Bitcoin Borsa Yatırım Fonunun (ETF) onayınıda değerlendirdi. Ünlü Bitcoin boğası önde gelen kripto para birimi Bitcoin ile ilgili bir ETF’nin 2019’da onaylanmasını beklemediğini söyledi. Ancak Tom Lee, Bitcoin’in bu gelişmeden ciddi ölçüde faydalanacağını da ekledi. Wall Street analisti Bitcoin’in fiyatı ve bir ETF’nin onayı hakkında şunları söyledi:

2019’da fiyatın iyileşeceğini düşünüyorum. 3.900 dolarlık seviyenin iyi olduğunu düşünüyorum ama yılı bitireceğimiz yer orası değil; Bence daha yüksek olacak… 2019’da ETF’nin onaylanacağını sanmıyorum. Ancak Bitcoin’in ETF’den gerçekten fayda sağlayacağını düşünüyorum. Fakat Bitcoin’in bu yıl başarılı olması için ETF’ye ihtiyacı yok.

“Zayıf dolar, 2018’e kıyasla Bitcoin için gerçek bir tetikleyici.”
ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu yıl bir Bitcoin ETF’sini onaylamasını bekleyen birkaç kripto uzmanı var. Ancak bu ünlü Bitcoin boğasına göre 2019’da gerçekleşmeyecek bir şey. Tom Lee, küresel pazarların yükselmesinin sanal para biriminde olumlu bir rol oynayacağını söyledi. Wall Street analisti 2018 yılında, finansal piyasaların düştüğünü ve Bitcoin’in de aynı eğilimi takip ettiğini belirtti. Dahası analiste göre, doların daha da zayıf olması 2018’e kıyasla Bitcoin için de gerçek bir tetikleyici.

Açıklamalarının devamında Tom Lee, Bitcoin’in teknik yönlerinin de çok çekici olduğunu söyledi. Ünlü analist, Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasının üzerinde zıpladığını ve bunun geleneksel pazarlarda önemli bir destek olduğunu söyledi. Bu nedenle Tom Lee, 200 haftalık hareketli ortalamanın gelecekte Bitcoin fiyatını desteklemede kilit bir rol oynayacağını umuyor. Şu anda, Bitcoin son 24 saat içinde yüzde 7,7 oranında düştükten sonra 3.842 dolar civarında işlem görüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in piyasa değeri şu anda 67,5 milyar dolar seviyesinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post Tom Lee’den 2019 Sonu Bitcoin Fiyat Öngörüsü appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Tom Lee’den 2019 Sonu Bitcoin Fiyat Öngörüsü - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Türkiye, Bitcoin ve kripto para yatırımında lider Bitcoin 7% düşüşle 3.493,4 seviyesinin altına geriledi Bitcoin Cash ve Stellar yükseliyor diğer kripto paralar karışık sinyaller veriyor! Tecrübeli analistten tüm endişeleri dağıtacak Bitcoin tahmini Rusya 10 Milyar Dolarlık Bitcoin Satın Alacak! Bu yıl Bitcoin ve kripto para için tek umut kaldı!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır