Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Para Kullanıcılarının Yüzde 66’sı, Maaşlarını İtibari Para İle Almak İstemiyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Para Kullanıcılarının Yüzde 66’sı, Maaşlarını İtibari Para İle Almak İstemiyor
Kripto Para Kullanıcılarının Yüzde 66’sı, Maaşlarını İtibari Para İle Almak İstemiyor

© Reuters.  © Reuters.

Görünüşe göre en yetenekli ve çağı en çok takip eden çalışanları çekmek isteyen firmalar ve şirketler, kripto para ile maaş ödemek zorunda kalabilir. Yakın zamanda yapılan bir ankete göre, kripto para topluluğunun %66′sı, maaşlarını itibari para ile almak yerine, kripto para ile almayı tercih ediyor.

Kripto Para Maaş Anketi
İnsan kaynakları startup firması olan Chronobank, ABD, Avustralya ve Rusya‘dan 445 kripto para topluluğu üyesine bir anket uyguladı ve uygulanan anketin sonuçları ise bir hayli şaşırtıcı geldi. Kripto Para Maaş Anketi isimli araştırmaya göre, topluluğun büyük bir çoğunluğu maaşlarının bir kısmını veya tamamını öncelikle Bitcoin, daha sonra ise kripto para birimleri ile almayı istiyor.

Ankete katılanların %66′sı, iş verenlerinin değişen dünyaya ayak uydurmasını ve kripto para ile maaş almak istediklerini vurguladı. Katılımcıların %83‘ü ise, bonus ödemelerini veya ikramiyelerini kripto para birimleri ile almak isteğini vurguladı. Buna ek olarak, %72 gibi bir oran ise, girecekleri bundan sonraki firmadaki iş verenin, kripto para olarak maaş ödemesi gibi bir seçenek koymalarını istediğini belirtti.

Ankete katılanların büyük bir kısmı, kripto para birimlerinin gelecekte de büyümeye edvam edeceğini ve bu sebeple sahip oldukları kripto para birimlerinin sadece bir kısmını itibari paraya çevirdiklerini ifade etti. Ankete katılanların %50′si ise, kripto para birimleri ile ödenen maaş sayesinde daha tasarruflu olunabileceğini düşünürken, %19 ise bunları sadece işlem yapmak için kullanmak istediğini vurguladı.

Kripto Para Kullanıcılarının Yüzde 66’sı, Maaşlarını İtibari Para İle Almak İstemiyor isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Para Kullanıcılarının Yüzde 66’sı, Maaşlarını İtibari Para İle Almak İstemiyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Hollanda Bankası ABN AMRO, Bitcoin İçin Depolama Hizmetini Kullanıma Sundu Bitcoin’in notunu B’ye yükselten derecelendirme şirketi, bir de alım zamanı tavsiyesi verdi Telegram’ın Cüzdanı Piyasada! Fork Tartışmaları Yaşanan Bitcoin Cash, Abra Cüzdanında Listelendi! Dikkat: Bu Kripto Para Borsası Scam Olabilir Bitconnect Pumpçısı Trevon James: Bitcoin Fiyatı Sıfıra İnecek

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır