Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor
GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor

© Reuters.  GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor© Reuters. GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor

2018’de piyasanın çoğunu karakterize eden devasa Bitcoin selloff’ları (elden çıkarmak), yakın zamanda teknik göstergelerden elde edilen verilere göre artık sonda olabilir. Eğer bu doğruysa, en üst sıradaki kripto para birimi, yılın son çeyreğinde önemli bir fiyat artışı yaşayabilir.

İndikatör, Yakında Bitcoin Trendinin Tersine Döneceğini Gösteriyor

Bloomberg’e göre, Bitcoin traderları için yakında kripto para biriminin düşüşü sona erebilir. Bu iddia, teknik bir sinyale dayanmakta – GTI VERA Yakınsama Uyuşmazlık İndikatörü – Bu indikatörden elde edilen veriler, Bitcoin için 2018’in çoğunda aşağı yönlü olan trendin tersine döneceğini söylüyor.

Tarihsel olarak, GTI VERA Yakınsama Uyuşmazlık İndikatörü, geçmişte özellikle trendi tersine çevirmelerle iyi bir performans sergilemiştir. Bitcoin için göstergenin en son dönüş trendine işaret ettiği son noktada, bir sonraki aya göre neredeyse %40’lık önemli düşüş yaşadı.

GTI VERA Yakınsama Uyuşmazlık İndikatörü, trendin tersini ve trend bitişini tespit ederek çalışmakta. İndikatör, kayda değer oynaklık patlaması (VERA) teorisi aracılığıyla, hareketli ortalama yakınsama sapmasını (MACD) kullanıyor.

Diğer Göstergelerde de Benzer Tahminler

GTI VERA indikatörü dışında, diğer piyasa indikatörleri de aynı sonuçlara varmıştır. Haziran ayının sonlarında ve 2018 Temmuzunun başlarında, iki ayrı gösterge de, en üst sıradaki kripto para için, büyük çaplı seleflere öngörülen sona yaklaşan trendin tersine döneceğine işaret etti.

İlk olarak bir varlığın (bu durumda BTC) aşırı alım veya aşırı satım olup olmadığını belirleyen, Williams Percentage R (WLPR) göstergesiydi. O dönemde WLPR, BTC fiyatlarındaki düşüş eğiliminin tersine döndüğünü açıkladı. İkincisi indikatör ise, BTC’nin aşırı satımına işaret eden Ayrıştırma Analizi (DVAN) Alış ve Satış Basıncı göstergesi.

Fiyat performansına dayalı olarak BTC için iyi bir ay oldu. Bitcoin, Çarşamba günü SEC’den gelen olumsuz haberlere rağmen basın saatine göre şuan 6.400 $ ‘dan işlem görüyor.

GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor isimli makale ilk olarak CoinAdam sitesinde yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

GTI VERA İndikatörü; Bitcoin için Düşüşün Sonu Yaklaşıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Monero İşlemlerinin Changelly Tarafından ”Yine” Engellendiği Firma Yetkilisince Doğrulandı EY’dan sonra bir başka muhasebe devi daha Ethereum’u seçti İşte En Çok Kazandıran Kripto Paralar Eski Wall Street Analistinden Cesur Bitcoin ve Altcoin Tahmini, Vitalik Buterin’e Justin Sun Darbesi: Öne Çıkan: ETH, TRON, EOS, BSV ve BCH Haberleri Danimarka Dış Yardım Teslimatı Fransa, Madencilerin Elektrik Fiyatlarına İndirim Yapabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır