Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin 2019 Yılında Rekor Kırabilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin 2019 Yılında Rekor Kırabilir
Bitcoin 2019 Yılında Rekor Kırabilir

© Reuters.  © Reuters.

Galaxy isimli sosyal medyada kripto paralar hakkında yorumları ile ünlü olan isim, kripto para birimi Bitcoin hakkında yaptığı açıklamasında kripto paraların 2019 yılında daha iyi olabileceğini ve insanların tercihlerinin 2019’da daha önemli olabileceğini iddia etti. Bitcoin hakkında tahmini sorulan ‘Galaxy’ kendisinin tahmininin 2019 yılında Bitcoin ile ilgili iyimser olduğunu ve 2019 ortasında veya sonunda Bitcoin fiyatında 2015 yılındakine benzer bir hamle olabileceğini açıkladı.

Bitcoin fiyatının yükseleceğini ve insanların kripto para birimlerinde 2015 yılında yaşananların aynısını yaşayabilecek olduklarını açıklayan ünlü kripto para analistinin bu açıklamaları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından tartışıldı.

Bitcoin 2019’da ilk 6 ayı kötü geçirecek
Bitcoin hakkında açıklamalarda bulunan analistlerin büyük kısmı kripto para birimlerinin ve Bitcoin’in ilk 6 ay başarısız olacağını belirtiyor. İddialar, Bitcoin fiyatının ilk 6 aydan sonra yükselebilecek olduğu ve fiyatının yükselecek olması ile birlikte yatırımcıların tekrar kripto paralara yönelik olarak rekor kırılması beklentisi ile alım yapmaya başlayabilecek oldukları yönünde. ‘Galaxy’ kripto para birimlerinin bu yıl içerisinde yaşayabilecek olduğu değişimler hakkında ayrıntılı bilgi vermiyor.

Bu içerik Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin 2019 Yılında Rekor Kırabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Opera tarayıcı önemli bir Bitcoin atılımı ile gündeme giriyor On Binlerce Bitcoin (BTC) Taşındı! Blokzincirin geleceği 25-26 Eylül tarihlerinde İstanbul’da tartışılacak Araştırma: Belirli Proof of Stake Ağları, Düşük Ücretli Saldırılara Maruz Kalabilir! 23 Kasım Bitcoin fiyat analizi: BTC 4.500 doların altını gördü Stabilcoin çılgınlığı devam ediyor… Binance TUSD için yeni çiftler ekliyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır