Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Para Piyasası Hacmi 136 Milyar Dolara Yükseldi

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Para Piyasası Hacmi 136 Milyar Dolara Yükseldi
Kripto Para Piyasası Hacmi 136 Milyar Dolara Yükseldi

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para piyasalarında 6 milyar dolar artışla 136 milyar dolar değere ulaşan piyasa hacmi, yatırımcılara güven veren hamleler ile yeşil renk yanmaya başladı. Bitcoin fiyatı yükselmeye başladıkça piyasa hacmi artış gösteriyor ve hacim artışı piyasada güven veriyor. Bitcoin Cash hard forku, Ethereum hard forku ve piyasanın etkilendiği birçok farklı konu bulunurken, yatırımcılar bunların riskli olduğunu, aynı zamanda ise piyasada güven verici olaylar olarak gösteriliyor.

Bitcoin fiyatının yükselmesi ve piyasa hacminin yükselmesi yatırımcı olarak bizler üzerinde büyük etkiye sahip. Yatırımcılar olarak piyasa hacmi hakkında beklentilerimiz 220 milyar dolar düzeyinden fazla iken, 100 milyar dolar ve 180 milyar dolar arasındaki seviye pek güven verici değil. 200 milyar dolar ve üzerindeki seviyeler ise kripto para piyasası için iyi rakamlar ve yatırımcılara güven veriyor.

Piyasa hacminin bugün 136 milyar doları görmesi bu değerin kalıcı olmadığını ve 24 saat içerisinde geri düşebilecek olduğu riski kadar, 6 milyar dolar ekstra değere de sahip olabilecek olduğunu gösteriyor. Piyasa hacmi ve kripto para fiyatları bazen nedensiz olarak düşebiliyor veya yükselebiliyor.

Bu içerik Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Para Piyasası Hacmi 136 Milyar Dolara Yükseldi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ünlü analistten Bitcoin için 4.400 dolar senaryosu geldi! Güvenli ve kârlı bir Bitcoin short işlemi (satış) için dikkat edilmesi gerekenler Holo (HOT) uzun vadeli yatırım için ideal bir seçenek olabilir mi? Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek? 2010’a uzanan Bitcoin balinasından gizlilik odaklı kripto para için 50 BTC Ripple (XRP)’ı Ay’a Çıkaracak Fiyat Tahminleri Karşınızda!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır