Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Fiyatları Artıyor; CoinFLEX Kripto Vadeli İşlemler Sözleşmesi Önerecek

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Fiyatları Artıyor; CoinFLEX Kripto Vadeli İşlemler Sözleşmesi Önerecek
Kripto Fiyatları Artıyor; CoinFLEX Kripto Vadeli İşlemler Sözleşmesi Önerecek

© Reuters.  © Reuters.

Investing.com – Kripto para fiyatları Pazartesi günü yükseldi. İngiltere merkezli CoinFLEX’in Bitcoin ve diğer dijital paralar için vadeli işlemler sözleşmesi önereceğine dair haberler bulunuyor.

Bitcoin %5,34 artışla 4.002,9 olurken, Ethereum %2,11 artışla 152,68 dolara ulaştı.

XRP %2,56 yükselerek 0,36116 dolar ve Litecoin %8,58 artışla 37,73 dolar oldu.

İngiliz Bitcoin borsası Coin Vadeli İşlemleri ve Kredi Borsası (CoinFLEX), Bloomberg haberine göre, Bitcoin Bitcoin Cash ve Ethereum için 20 katına çıkabilen vadeli işlemler sözleşmesi önerecek.

Rapora göre, bunu diğer dijital para birimlerinden ayıran şey, CoinFLEX’te işlem gören vadeli işlemlerin fiziksel olarak teslim edilecek olması, bu nedenle sahiplerine nakit ödeme yerine temel sanal para biriminin sunulacak.

CoinFLEX CEO Mark Lamb Bloomberg’e şöyle anlattı, “kripto türevleri spot pazarlardan daha büyük bir düzen veya büyüklükte olabilir ve büyümeyi durduran asıl şey fiziksel teslimatın olmamasıdır. Nakitle yapılan işlemlere gelince, güven sorunu nedeniyle hacimler azaldı.”

Lamb ayrıca, piyasadaki günlük işlem hacminin yaklaşık 3 milyon dolar civarında olduğunu ve dijital varlıklara bağlı sözleşmelerde büyümeye bir hayli yer olduğunu ekledi.

Piyasa, kripto para düzenlemeleri için de bir baskı gördü. Wall Street Journal’e göre, Winklevoss kardeşler tarafından kurulan dijital para borsası Gemini Trust Co., yeni reklam kampanyasında kripto varlıkların en iyi pratikleri benimsemesi ve düzenlemeleri takip etmesi gerektiğini söyledi.

Gemini’de pazarlama müdürü Chris Roan, “kripto paraya gelen yatırımcıların, aynı standartlara, pratiklere, düzenlemelere ve şikayet protokollerine bağlı kalarak, geleneksel piyasalardaki yatırımcılarla tamamen aynı korumayı hak ettiğine inanıyoruz,” dedi.

Öte yanda beş kripto para borsası, yatırımcı güvenliği standartları için çalışan Yapay Döviz Borsası Birliği’ne katıldı. Ülkenin mali gözlem yetkilisi, geçen yılın Ekim ayında endüstriyi kontrol etmesi için oto düzenleme statüsünde bir kuruluş önerisinde bulundu.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Fiyatları Artıyor; CoinFLEX Kripto Vadeli İşlemler Sözleşmesi Önerecek - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

AB’ye Kendi Kripto Paramızı Çıkaralım Çağrısı İnternet girişimcisi açıklıyor: Kripto para milyonerlerinin 7 sırrı Ethereum Kurucu Ortağı Joseph Lubin: ETH Fiyatı 1000 Kat Artacak! Zcash Ağında Sınırsız Sayıda ZEC Üretimi Sağlayan Sistem Açığı Tespit Edildi ve Giderildi! Rusya Parlamentosu Kripto Para Düzenleme Taslağını Onayladı Bitcoin fiyatları artıyor: Bill Gates kriptoparayı ağır eleştirdi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır