Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Para Madenciliği Yapan Rus Nine: Çok Para İstiyorum

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Para Madenciliği Yapan Rus Nine: Çok Para İstiyorum
Kripto Para Madenciliği Yapan Rus Nine: Çok Para İstiyorum



Rusya‘nın soğuk kesimlerinde kripto para madenciliği yapan bir “nine”, Bitcoin’in geleceği hakkında epey olumlu. Kendini yalnızca Valeriya olarak adlandıran bu nine, Sibirya bölgesindeki Irkutsk kentinde yaşıyor ve burada kripto para madenciliği yapıyor.

“Çok Para İstiyorum”

Valeriya’nın oğlu Yuri, annesine bundan bir süre önce madencilik cihazı hediye etti. Valeriya bu cihazı aldığından beri kripto para madenciliği yapıyor ve yaptığı işten de büyük zevk alıyor.

Bitcoin fiyatı 1 milyon dolar olunca torunlarıma güzel bir miras bırakmış olacağım” diyen Valeriya, kripto para piyasasında son zamanlarda görülen düşüşün pek önemli olmadığını düşünüyor. Valeriya’ya göre kripto para piyasası en kısa sürede yeniden toparlanacak.

Valeriya
Geçtiğimiz yılın sonunda 20 bin dolar seviyesini gören Bitcoin an itibariyle 3 bin 800 dolar düzeyinde seyrediyor. Ancak Bitcoin fiyatındaki bu düşüş, Sibirya’da kripto para madenciliği yapan bu nineyi çok etkilemiyor. “Kendi kendime para kazanmak, çok para kazanmak istiyorum” diyen Valeriya, bu düşüşe rağmen madencilik yapmayı sürdürüyor.

Dondurucu soğuğu ve ucuz elektriğiyle kripto para madencileri için oldukça verimli bir yer olan Irkutsk, Valeriya’nın cihazlarına da ev sahipliği yapıyor.

Irkutsk yerlilerini kripto para madenciliğiyle tanıştıran kişinin Valeriya’nın oğlu Yuri olduğu söyleniyor. Ailesiyle birlikte madencilik yapan Yuri, Irkutsk’u Rusya’nın “kripto para başkenti” yapmak istiyor ve şöyle ekliyor:

“Bu işi yapmak için uzman olmanıza gerek yok çünkü gayet basit bir sistem. Bilgisayarı alıp elektriğe ve internete bağlıyorsunuz, o kadar.”

Kripto Para Madenciliği Yapan Rus Nine: Çok Para İstiyorum isimli makale Ömer SAKMAR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Para Madenciliği Yapan Rus Nine: Çok Para İstiyorum - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin hodl mu? Altcoin hodl mu?: Bu yatırımcının kararı ona 50 BTC’ye mal oldu Hindistan Kripto Para Birimlerini Tamamen Yasaklıyor mu ? Stellar 2% düşüşle 0,07387 seviyesinin altına geriledi Kraken CEO’su: Coinbase’in Laflarıyla İcraatları Çelişiyor Hublot Sonunda Çok Merak Edilen Bitcoin Saatini Tanıttı ve Fiyatını Açıkladı Bitcoin yatırımcıları, 87 milyar dolar değerinde 11,580,000 BTC stokladı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır