Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Hindistan’ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Hindistan’ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir
Hindistan’ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir

© Reuters.  © Reuters.

Hindistan hükümetinin yakın zamanda almayı düşündüğü kripto para yasakları ve yasalarının henüz yasal hale dönüşmemiş olmasına rağmen kısa süre içerisinde yeni kripto para yasalarının ortaya çıkacak olması ve hükümetin kısa süre içerisinde kripto para yasaklarını da bu yasalar ile uygulamaya başlayacak olması ülkedeki kripto para sahiplerinin mevcut yasa taslaklarını incelemeye başlaması ile ”gri bölge bulabilir miyiz?” sorusunu beraberinde getirdi.

Hindistan’da gri bölgeyi kullanarak bazı bölgelere kripto para ATM’si kurmak isteyen bir şirket çalışanı geçtiğimiz aylarda para cezasına çarptırılmış ve ağır bir ceza alarak ATM cihazına hükümet yetkilileri tarafından getirilen yasaklar gerekçe gösterilerek polis ekipleri tarafından el konulmuştu.

Hindistan hükümetinin bu yasakları ne zamana kadar bu hali ile uygulayacağı ve son haline geçip geçmeyecek olduğu merak konusu. Ülkede, yasal olarak hükümetin kripto para yasaklarını uygulamasını istemeyen adalet yetkililerine karşı hükümetin tavrı çok sert olduğundan kripto para yasaları veya yasakları olarak ifade edilebilecek yasalar kısa sürede uygulanabilir ve gri bölgeler asla delinemeyebilir.

Bu içerik Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Hindistan’ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple (XRP)’ı Ay’a Çıkaracak Fiyat Tahminleri Karşınızda! Bitcoin Fiyatındaki Düşüşü Bilen Analistin Son Öngörüsü, Kritik Seviyeler EOS’un yeni platformundan fenomenlere 100 milyon dolara varan gelir Ethereum Ağındaki Aktiviteler Rekor Seviyeye Ulaştı JP Morgan: Blockchain Teknolojisi Günümüzde Fazla Abartılıyor Analist Mahmudov: Ayılar Bitcoin’e Geri Dönebilir!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır