Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kim İstemez? 15 Bin Tweet Attı ve Tek İsteği Var: Bedava Bitcoin!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kim İstemez? 15 Bin Tweet Attı ve Tek İsteği Var: Bedava Bitcoin!
Kim İstemez? 15 Bin Tweet Attı ve Tek İsteği Var: Bedava Bitcoin!



Kripto para dünyasında, amiyane tabirle ‘Bitcoin dilenciliği’ yapmak yeni bir durum değil. Herhangi bir kumar sitesi ya da troll hesaplarda, konuyla ilgili bu tarz şeyler bulmak son derece mümkün.

Ancak Twitter üzerinden bir hesap açarak bunu yapan ‘PlsGiveBitcoin’ ya da Türkçesi ile ‘Lütfen Bitcoin Verin’ ismine sahip bir kullanıcı; bu işi gerçekten çok ayrı bir boyuta taşımış gibi görünüyor.

Hesap, neredeyse saatlik hatta bazen saatte iki olacak şekilde tweet atıyor ve atılan twitlerin inanılmaz bir istikrarı var. Konu, her zaman bedava Bitcoin istemek oluyor ve bu kullanıcı son derece dikkat çekici ve takdir edilesi bir şekilde, bu isteğini tam 15 bin tweet atarak dile getiriyor.

YouTube üzerinde 12 milyon takipçisi bulunan Mr. Beast isimli kullanıcıyı da sürekli olarak attığı tweetlere etiketleyen kullanıcı, artık Mr. Beast’i de bezdirmiş olacak ki, başarılı YouTuber artık bu hesabı blokladığını ifade etti.

Bu istikrarlı çabasına karşın, twitter hesabı bugüne kadar bir satoshi dahi olsa Bitcoin alamadığını ifade etti ve bu durumdan memnuniyetsizliğini dile getirdi. Eski bir pazarlama stratejisi olan ‘bezdirme’ metodunu sonuna kadar tüketen bu kullanıcı, bundan sonra da tweet atacağını ve bu isteğinden vazgeçmeyeceğini de ifade ediyor.

Hemen herkesin hayır diyemeyeceği bir bedava Bitcoin uğruna günlerce mesai harcayıp 15 bin tweet atmanın ise ne kadar doğru bir davranış olduğu tartışılır…

Kim İstemez? 15 Bin Tweet Attı ve Tek İsteği Var: Bedava Bitcoin! isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kim İstemez? 15 Bin Tweet Attı ve Tek İsteği Var: Bedava Bitcoin! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

NEM Foundation Arjantin’deki Gazeteci Sendikasına Yardım Ediyor Son Bitcoin rallisi madenciliği artık kârlı hale getirdi Novo: Bu Bitcoin Rallisi Farklı Ve Bitcoin 8000 doları aşar: Consensus ve eBay etkisi. BTC-e Sahibi Alexander Vinnik Açlık Grevinin Üçüncü Ayını Dolduruyor Binance, Gelecek Vaat Eden Startup’ları Bulma Girişimini, 5 Yeni Bölgeye Taşıyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır