Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin Bakkt ve ABD Senatosu etkisinde yükselmeye devam ediyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin Bakkt ve ABD Senatosu etkisinde yükselmeye devam ediyor
Bitcoin Bakkt ve ABD Senatosu etkisinde yükselmeye devam ediyor

© Reuters.  © Reuters.

Bitcoin Bakkt ve ABD Senatosu ile ilgili haberle sayesinde yükselişini devam ettirecek gibi görünüyor. Daha bir hafta önce öldü ilan Bitcoin yine dirilmeyi başarmış durumda.

Bitcoin Bakkt ve ABD haberleri ile yükselişini muhafaza ediyor.Kripto para piyasasında son günlerde yaşanan artış sektörde bulunan pek çok kişinin dikkatini çekti. Bazıları bu yükselişin yeni bir boğa koşusunun başlangıcı olduğunu iddia ediyor.

Piyasa spekülatörleri Bitcoin fiyatlarının yakın zamanda yukarı yönlü sert bir çıkış yakalayacağını iddia ediyor. Esas yükselişin henüz başlamadığını iddia eden bu çevreler yaşanan artışın buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu dile getiriyorlar.

Bu yükselişin temel sebebi olarak ise Amerikan hükümetinin kripto para piyasasına bir şekilde dahil olmaya başlaması olarak gösteriliyor. Yakın zamanda BTC’ye kurumsal yatırımcılarda ciddi bir artış olduğu ve bunun muhtemel bir ETF onayı sonucunu doğuracağı iddia ediliyor.

Ayrıca Amerikan Senatosunda görüşülecek yeni bir yasa taslağına göre kirpto para ticaretinin vergiden muaf olabileceği ihtimali yükselişin diğer bir sebebi. Yasaya göre Bitcoin geleneksel para olarak değil emtia veya hisse senedi gibi kabul edilecek ve bu durum vergi hususunda muafiyet veya avantaj sağlayacak.

Bir diğer sebep olarak ise New York Borsası’nın kripto para dünyasına giderek artan ilgisi ve Bakkt projesi olarak gösteriliyor.

Daha on gün öncesine kadar “Bitcoin bitti, öldü” diye konuşulurken bu gelişmeler ışığında tekrar hayata tutunmasında ise aslında şaşılacak bir durum yok. Bundan öncede defalarca Bitcoin öldü olarak ilan edilmiş ama her seferinde kefeni yırtmayı başarmıştı.

Kaynak

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin Bakkt ve ABD Senatosu etkisinde yükselmeye devam ediyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin balinalarından sonra şimdi de Tether balinaları EOS’un sosyal medya uygulamasına servet harcandığı ortaya çıktı Bitcoin Cash Düşüyor 190 Şirket, Japon Kripto Para Piyasasına Girmek İçin Can Atıyor Bitcoin fiyatı ne olacak? İşte 3 ünlü analistten çarpıcı fiyat tahminleri Bakkt’ın Bitcoin sözleşmeleri için beklenen tarih resmen açıklandı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır