Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

İddia: Ohio Eyaletinin Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Başlatması, Tamamıyla Reklam Kampanyası!

Ana Sayfa » GÜNCEL » İddia: Ohio Eyaletinin Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Başlatması, Tamamıyla Reklam Kampanyası!
İddia: Ohio Eyaletinin Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Başlatması, Tamamıyla Reklam Kampanyası!



Kripto para piyasası, geçtiğimiz Kasım ayının sonlarında, ABD’den gelen yeni bir haber ile sektörün kesinlikle yol kat ettiğine tanıklık etmişti. 25 Kasım tarihinde Wall Street Journal tarafından yayınlanan haberde, ABD’nin önde gelen eyaletlerinden Ohio’nun, bir ilke imza atıp lider kripto para birimi Bitcoin ile vergi ödemesi kabul edeceği gündeme bomba gibi düşmüştü.

WSJ, bu hamlenin ilk olarak sadece kurum ve kuruluşları kapsayacağını ve daha sonra bireysel kullanıcılar için de kullanıma sunulacağını aktarsa da, görünüşe göre birden fazla isim bunun sadece reklam kampanyası olduğunu düşünüyor.

Detroit Free Press tarafından yayınlanan bir habere göre, Kevin Werbach isimli profesör, ”Ohio duyurusunun tamamen bir PR çalışması” olduğunu iddia etmekte.

 ”Günümüzde vergilerinizi Bitcoin ile ödemenin belirli bir avantajı yok. Eyalet sadece ‘kripto para dostu’ olduğunun sinyallerini vermeye çalışıyor.”

Werbach geçtiğimiz dönem içerisinde, Wharton Üniversitesi bünyesinde ”Blockchain, kripto para birimleri ve dağıtık defter teknolojileri” adı altında bir ders de vermişti.

Werbach’ın kullandığı ifade, geçtiğimiz tarihlerde başka bir akademisyen Andrew Wu tarafından da dile getirilmişti. Wu, Bitcoin’in can sıkıcı volatilitesinin, bunu bir ödeme mekanizması haline getirme konusunda çok büyük bir dezavantaj yaptığını ve vergilerin BTC ile ödenmesinin aslında avantaj sağlamadığını aktardı. Wu temel olarak Bitcoin’in, hizmetler ve ürünler için ödeme yapabilme konusunda bir devrim yaratmayacağını, ancak bunun altında yatan teknoloji olan Blockchain’in kesinlikle bir çok endüstriyi değiştireceğini ifade etmekte.

İddia: Ohio Eyaletinin Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Başlatması, Tamamıyla Reklam Kampanyası! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

İddia: Ohio Eyaletinin Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Başlatması, Tamamıyla Reklam Kampanyası! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Juniper Research: Yakın Gelecekte Bitcoin Balonu Patlayacak! Coin Market Cap, Borsalar Konusunda Güncellemeye Gitti Novogratz: Sosyal medya kripto paralarından biri gerçek para olabilir Ethereum Şeriat Onayını Aldı Durdurulamaz Düşüş: Kripto Paraların Son 1 Yılı Düşüşlerle Geçti! Kripto pazarındaki son düşüşün detaylı temel analizi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır