Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin, Ripple (XRP), Ethereum 17 Aralık Fiyat Analizi

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin, Ripple (XRP), Ethereum 17 Aralık Fiyat Analizi
Bitcoin, Ripple (XRP), Ethereum 17 Aralık Fiyat Analizi

3/3


2/3

Birçok kripto yatırımcısı bu yıl büyük ölçüde para kaybı yaşadı. Tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa kapitalizasyonu, 100 milyar dolarlık bir değer düşüşüyle endişe edici boyutlara varıyor. Geleneksel varlıkların aksine, kripto para birimlerinin gerçeğe uygun fiyat değerlerine ulaşmaları için belirlenmiş bir standart da yok. Farklı uzmanlar, fiyat değerlendirmelerini belirlemek için birçok farklı yöntem öneriyor.

En popüler Bitcoin avukatlarından biri ve Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı Thomas Lee, Bitcoin’in gerçeğe uygun fiyat değerinin 13.800 ile 14.800 dolar arasında olduğunu düşünüyor. Lee, varlık sınıfı geniş çapta benimsenip, kullanıcılarının adaptasyonu da arttığında, değerin eski seviyelerine geri döneceğini umuyor.

Bu yılki ayı piyasasından sonra, bir kimse şimdiye kadar mevcut varlık sahiplerinin, varlık sınıfını terk etmesini bekleyebilir. Bununla birlikte, Cambridge Alternatif Finans Merkezi tarafından yapılan bir çalışma, kimliği doğrulanmış kripto para birimi kullanıcılarının sayısının 18 milyondan 35 milyona çıkarak, bu yılın ilk üç çeyreğinde ikiye katlandığını gösteriyor. Bu durum yakın gelecekte olası bir iyileşme sinyali verir mi?

Grafiklere bakalım ve fiyatın mevcut seviyelerden daha aşağıya düşüp düşmeyeceğini tahmin edelim.

BTC/USD
Düşük ya da kritik bir desteğin yeniden test edilmesinde zayıf bir sıçrama, aşağı yönlü bir göstergedir. Bu durum fiyatın alıcılar için cazip bir seviyeye henüz ulaşmadığı anlamına geliyor. Bugün, Bitcoin, yıllık en düşük değeri olan 3,329,05 $’a hızla düştü ve bu düşüşü 3.307.02 $ gibi yeni bir rekorla tazeledi.


BTC/USD kuru mevcut desteği kapatır ve 20 günlük EMA’dan çıkarsa, bu durum olumlu bir işareti yansıtacak. Böyle bir hareket, 5.000 $’lık bir geri çekilme ile sonuçlanabilir.

Bununla birlikte, eğer mevcut seviyeden bir desteğin bitmesi durumunda, 3,307,02 $’lık bir kırılma olası bir durum. Aşağı yönlü bir sonraki destek 3,000 dolar. 3,000 – 3,500 ABD doları güçlü bir destek bölgesi olmasına rağmen, henüz satın alma belirtileri göremiyoruz. 3.000 $ desteği kırılırsa, daha fazla satış yapmaya ve dijital para biriminin 2,416,52 dolara kadar inmesine neden olabilir.

Tek boğa endeksi, RSI’daki pozitif sapmadır, ancak fiyat yükselmezse, bir ayı tuzağına dönüşebilir.

XRP/USD
Ripple son yedi gün boyunca 0.28600 dolarlık desteği elinde tutuyor, ancak anlamlı bir sıçrama elde edemedi.


Fiyatlardaki sıçrama başarısızlığı, desteğin bozulma olasılığını artırdı. Her iki hareketli ortalama da düşüyor ve RSI aşırı satım bölgesinde. Bu durum, satıcıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor.

Aşağı yönlü bir hareketi izlemek için bir sonraki seviye 0.24508 $. Bu desteğin de başarısız olması durumunda, düşüş trendi 0,15 dolara kadar uzayabilir. Trenddeki olası bir değişikliğin ilk işareti, 20 günlük EMA’dan çıkması olacaktır. Bu seviyenin üzerinde, XRP/USD paritesi bazı alımlar görebilir ve 0,40 $’a ulaşabilir.

Uzun vadeli yatırımcılar pozisyonlarını devam ettirebilir. Bir sonraki analizimizde Ripple’ı elde tutmaya veya satmaya yönelik bir çağrı yapacağız.

ETH/USD
Ethereum, 83-102.5 $ aralığının altına yapışıyor. Bu, mevcut seviyelerde bile satın alma eksikliğini göstermektedir. Son üç gün içinde yukarı yönlü harekete geçme noktasında bir başarısızlığın satıcıları cezbetmesi muhtemel.


83 $’ın altındaki bir kırılma veya bu seviyeye doğru bir kapanma (UTC zaman çerçevesi) düşüş trendini devam ettirecek ve ETH/USD paritesini 66 $’lık bir sonraki destek seviyesine taşıyabilecek.

Devam eden satışın sona ermesinin ilk işareti, 20 günlük EMA’nın üzerinde devam eden bir ralli olacaktır. O zamana kadar her geri çekilme, satışın gerçekleşeceği anlamına gelecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın ve bizi Twitter’da takip edin!

The post Bitcoin, Ripple (XRP), Ethereum 17 Aralık Fiyat Analizi appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin, Ripple (XRP), Ethereum 17 Aralık Fiyat Analizi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin’e Ana Akımda Rağbet Büyüyor: “Volatilite Sorunu Aşılırsa Harika Bir Para” Ethereum Kurucu Ortağı Joseph Lubin: ETH Fiyatı 1000 Kat Artacak! BTC ve ETH, Ripple’ı Güçlendiriyor TD Ameritrade: Fiyatı Düşen Bitcoin, Yatırımcıların İlgisini Kripto Para Vadelilerine Çekmeyi Sağladı Kraken’ın kararı Bitcoin Cash topluluğunda infiale sebep oldu Bu Bulmacaya 310 Bitcoin Gizlendi.

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır