Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Londra’da Bir Garip Taksi Sürücüsü: Müşterilerine BTC Satıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Londra’da Bir Garip Taksi Sürücüsü: Müşterilerine BTC Satıyor
Londra’da Bir Garip Taksi Sürücüsü: Müşterilerine BTC Satıyor



Dünyanın en gözde şehirlerinden olan ve her yıl milyonlarca turisti ağırlayan İngiltere’nin başkenti Londra’ya yolunuz düşerse, oldukça sıra dışı bir taksi deneyimi yaşamanız olası. Crypto Cabbie olarak da bilinen taksi sürücüsü Dave Jenkins, taşımacılığını yaptığı müşterilerine aynı zamanda bir cihaz vasıtası ile Bitcoin satıyor. Yani, Jenkins’in taksisine denk gelirseniz, yolculuğunuz boyunca cebinizden hesapladığınız miktardan daha fazlasının çıkması mümkün.

Fast Bitcoins isimli bir yazılım şirketi tarafından geliştirilmiş bir cihaz aracılığı ile, müşterilerine Bitcoin satabildiğini ifade eden Jenkins, Londra’da kripto para satın almak isteyen insanlar için ATM’ler ya da borsalardan çok daha mantıklı bir alternatif olarak durduğunu iddia ediyor. Başarılı taksi sürücüsüne göre, borsalardan ya da ATM’lerden kripto para alabilmek için KYC ve onun gibi birçok bürokratik süreç gerekiyor. Kendisinin taksisinde ise, süreç çok daha basit işliyor.

Jenkins, süreci ise şöyle özetliyor:

”Sadece arabaya biniyorsunuz, isteğinizi söylüyorsunuz, paranızı veriyorsunuz ve Bitcoin’lerinizi alıp gidiyorsunuz. Tüm süreç aslında bu kadar basit. Bu da benim ve Fast Bitcoins’in sunduğu bu hizmeti, avantajlı hale getiren önemli bir detay.”

Fast Bitcoin kurucusu Danny Brewster da, Jenkins ile çok samimi arkadaş olduklarını ifade ederken, yakın dostunun 2017’den bu yana Bitcoin’i taksi yolculuklarında ödeme olarak kabul ettiğini ifade etti.

Fast Bitcoins olarak Londra’da böylesi bir satış hizmeti verdiklerinden ötürü çok mutlu olduklarını belirten Brewster, bu hizmeti daha da geliştirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Londra’da Bir Garip Taksi Sürücüsü: Müşterilerine BTC Satıyor isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Londra’da Bir Garip Taksi Sürücüsü: Müşterilerine BTC Satıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Amerikalı Firmadan Orta Doğu Hamlesi – Lübnan’da Blockchain Eğitimi ve Hackathon Düzenlenecek BAE Bankalar Federasyonu: Kripto Paraları Düzenlemek Gerekiyor Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar Cryptopia Kripto Para Borsası Alım Satımı Açacağı Tarihi Duyurdu! İşte Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in Sahip Olduğu Altcoinler Ünlü Yatırımcı Anthony ”Pomp” Pompliano, Koin Bülteni’ne Konuştu: Bitcoin, Kripto Paraların Kralıdır

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır