Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Tim Draper: Bitcoin, Daha İyi Bir Kripto Para Birimidir – Dünyanın Bitcoin’i Kabullenmesi An Meselesi

Ana Sayfa » GÜNCEL » Tim Draper: Bitcoin, Daha İyi Bir Kripto Para Birimidir – Dünyanın Bitcoin’i Kabullenmesi An Meselesi
Tim Draper: Bitcoin, Daha İyi Bir Kripto Para Birimidir – Dünyanın Bitcoin’i Kabullenmesi An Meselesi



Ünlü risk sermayedarı ve yatırımcı Tim Draper, konu Bitcoin ve kripto para birimleri olduğunda her zaman yaptığı iyimser yorumları ile de tanınmakta. Draper geçtiğimiz tarihlerde lider kripto para birimi Bitcoin’in, 2022 yılına kadar 250.000 dolara yükseleceğini ifade etmiş ve zaman zaman da tahmininin arkasında olduğunu vurgulamıştı.

Draper bunun yanı sıra yakın zamanda yaşanan piyasa çöküşü hakkında da konuştu ve bunun normal olduğunu aktardı. Cointelegraph ile yaptığı röportajda piyasa analizi yapan Draper, insanların piyasayı manipüle etmeye çalışmasına ve dinamikleri kendi lehlerine çevirmeye çalışmasına rağmen, yaşanan düşüşün gayet olağan olduğunu ifade etti ve panik yapılmaması gerektiğinin altını çizdi. Kasım ayında yoğunlaşan ve 2018’in Ocak ayından beri Bitcoin’in %80 üzerinde değer kaybetmesine neden olan düşüşün, aslında bir alım fırsatı olduğunu belirten Draper, insanları ‘akıllı olmaya’ davet etti.

Tim Draper konu hakkında şöyle konuştu:

”Bu Bitcoin, (diğerlerinden) daha iyi bir kripto para birimidir. Bu yüzden dünyanın bu daha iyi para birimini kabul etmesi de adeta an meselesi haline geldi. Bence bu, ben dolarlarım ile yapabildiğim her şeyi Bitcoin’lerim ile de yapabilmeye başladığımda gerçekleşecek. İşte o zaman herkes buna bakıp, neden Bitcoin varken dolar ile uğraşıyoruz ki diyecek. Bu çok daha kolay.”

Röportaj esnasında tekrar geçmişte yaptığı 250.000 dolarlık tahmini hakkında soru sorulan Draper, kendinden oldukça emin bir şekilde Bitcoin’in 2022 veya 2023 yılında 250.000 dolara varacağını vurguladı.

Tim Draper: Bitcoin, Daha İyi Bir Kripto Para Birimidir – Dünyanın Bitcoin’i Kabullenmesi An Meselesi isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Tim Draper: Bitcoin, Daha İyi Bir Kripto Para Birimidir – Dünyanın Bitcoin’i Kabullenmesi An Meselesi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Torrent Kullanıcıları Dikkat: Bitcoin ve Ethereum’larınız Tehlikede Olabilir Bitfinex’ten ikinci büyük hareket: 68 milyon dolar Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Türkiye’deki Kripto Para Kullanıcılarına Uyarı Enkazdan sağ çıkan Ripple 2019 da rekor artışlar görebilir Bithumb Merkezi Olmayan Borsasını Kurmak İçin Çalışmalara Başladı Bitcoin.com’a Hükümet Saldırısı İddiası

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır