Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ayı Piyasasının Etkileri Sürüyor: Ethereum Classic Geliştirici Grubu, Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ayı Piyasasının Etkileri Sürüyor: Ethereum Classic Geliştirici Grubu, Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı!
Ayı Piyasasının Etkileri Sürüyor: Ethereum Classic Geliştirici Grubu, Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı!



Kripto para piyasasının Tom Lee gibi iyimserleri piyasayı canlı tutmak için ellerinden geleni yapmış olsalar da, yapılanlar ne yazık ki kripto para sektörünün ilk geliştirici gruplarından birisi olan Ethereum Classic ekibinin kapanmasına engel olamadı.

Ethereum Classic Ekosistemi Çok Kilit Bir Ekibi Kaybetti
Aylarca süren düşüş sonrası Kasım ayının sert darbe indirmesiyle iyice çöken piyasa, geçtiğimiz yıldaki en yüksek seviyesinden bu yana 700 milyar dolarlık hacim kaybı yaşadı. Ethereum Classic ekosisteminin belki de en önemli gruplarından birisi olan ETCDEV ise, 3 Aralık 2018 tarihinde yaptığı bir duyuruda kapanışını ilan etti.

ETCDEV ekibi Ethereum odaklı bir geliştirme grubu olup, yaklaşık iki buçuk yıl önce, DAO hacklenmesi ile tetiklenerek hayata geçirilmişti. Ekip kurulduğundan sonra çok hızlı bir şekilde Ethereum Classic geliştirici topluluğunun önde gelen geliştiricileri arasına girmiş ve projenin geliştirilmesinde önemli rol oynamıştı.

Ne yazık ki, kurucu ve CTO Igor Artamonov‘un da belirttiği üzre, firma yaşanan fonlama sıkıntıları yüzünden kapanışı tercih etmek ”zorunda kaldı.” ETCDEV ekibi Ethereum Classic’in en önde gelen ekiplerinden birisi olsa da, Ethereum Classic kendi resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, ”Ethereum Classic, ETCDEV değildir” ifadesi ile duruşunu belli etti ve yatırımcıları sakin olmaya çağırdı.

Ayı Piyasasının Etkileri Sürüyor: Ethereum Classic Geliştirici Grubu, Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ayı Piyasasının Etkileri Sürüyor: Ethereum Classic Geliştirici Grubu, Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bankalar ‘Bir Konuda’ Bitcoin’den Çok Daha Üstün Performansa Sahip! ICO Sektörü Ölüyor: 2.6 Milyar Dolardan, 65 Milyon Dolara Düşüş! Craig ‘yine’ iş başında  Bitcoin Cash, Kredi Platformu Tarafından Kabul Edilecek Analiste Göre Bitcoin Aşırı Satış Baskısına Maruz Kalıcak Ripple (XRP) Altın Haç grafiği olumlu sinyaller veriyor!!!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır