Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 Yılında Yatırım Yapılacak 5 Kripto Para!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 Yılında Yatırım Yapılacak 5 Kripto Para!
2019 Yılında Yatırım Yapılacak 5 Kripto Para!


Geçtiğimiz yıl şüphesiz kripto paralar için çok önemli bir yıldı ve kripto paralar ilk defa herkes tarafından bilinmeye başlandı. Kripto Koin olarak sizlerle geçtiğimiz yıl dikkat etmeniz gereken 6 farklı kripto parayı paylaşmıştık. Bizleri takip edip bu projeleri inceleyenler yatırımlarından memnunlar ve bize ulaşıp 2019 için tahminlerimizi istediler. Bizler de sizleri kırmayarak bu yazıyı hazırladık. İşte, 2019 yılında yatırım yapmayı düşünebileceğiniz o beş kripto para;

5. Raven Coin

İsminin anlamı “Karga” olan bu kripto para ilk açıklandığında bir çok madencinin ve yatırımcının ilgisini çekmişti, çünkü daha önce yapılmayanı yapmış ve ASIC cihazları ağdan atmak için 10dan farklı algoritmayı dönüşümlü olarak kullanmaya başlamıştı. Özellikle 2019 yılında ASIC cihazlara karşı geliştirilecek hamlelerle beraber ASIC dirençli kripto paraların değer kazanacağını düşünerek listemizde Karga’ya da yer vermek istedik.


4. Basic Attention Token

Daha önce de Basic Attention Token’dan defalarca bahsetmiştik. Ancak bu sefer listeye alıyor olmamızın nedeni sadece iyi bir proje olması değil, yakın gelecekte artık aktif olarak kullanılacak olması. Brave isimli web tarayıcısı şu an diğer tüm rakip tarayıcıları hem gizlilik hem de güvenlik anlamında geride bırakmış durumda. O nedenle Brave tarayıcısının 2019’da yaygınlaşması, bu projenin temel taşlarından birisi olan BAT’ı da güçlendirecektir. Buradaki linke tıklayarak Brave tarayıcısı ve BAT (LON:BATS) hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

3. NEM

Blockchain teknolojisinin günlük hayatta farklı kullanım alanlarından birine yoğunlaşan New Economy Movement, 2019 yılında atacağı somut adımlar ve yapacağı partnerlik anlaşmaları ile Blokchain teknolojisinin hayatımızda daha fazla yer almasına yardımcı olabilir. Tanıtım videosunda da blokzincir teknolojisinin farklı alanlarda nasıl uygulanabileceğini ve farklı uygulama alanlarında nasıl aracı bir teknoloji olabileceğini anlatan NEM, 2019’da şüphesiz dikkat edilmesi gereken bir koin olacak.

2. 0x

0x, merkezi olmayan kripto değişim platformu protokolü olarak tanımlanabilir. Diğer kripto borsalarının aksine 0x protokolü hiç bir üçüncü parti kurum veya kuruluşa güvenmeden rahatlıkla takas yapabiliyor. Yani kullanıcıların “acaba bu site kapanır mı?” ya da “bizi dolandırıp kaçarlar mı?” gibi sorularına kökten çözüm sunuyor. Protokol yalnızca kripto para ticareti ile sınırlı kalmıyor. Oyun içerisindeki eşyaları, ya da farklı dijital varlıkları, hatta hiç bir yerde ticareti olmayan diğer ürünleri bile bu platform üzerinden ticarete açabilirsiniz. Ticaret platformlarına farklı bir bakış açısı getiren 0x platformu 2019’da da dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.

1. Monero

Evet, biliyoruz, çok kereler Monero ismi söylendi. Ancak Monero’yu önemli kılan en büyük özellik tamamen anonim bir kripto para olmasından ziyade, anonim kripto paralar içerisinde en çok kullanılan olması. Daha önceleri Bitcoin ile gerçekleşen ticaretler artık Monero ile gerçekleşmeye başlamış durumda ve özellikle Merkez Bankalarının ve vergi müfettişlerinin baskısı 2019 yılında da devam edecek olursa Monero bir çok kişinin güvenli limanı olacak. 2019 yılının “özel hayatın gizliliği” temelli ve bu mahremiyetin nasıl korunabileceğinin tartışıldığı bir yıl olacağını düşünüyoruz. O nedenle önümüzdeki yıl Monero’nun da daha sağlam bir şekilde geleceğine inanıyoruz.

Bonus! Nerva!

Nerva projesi şimdiye kadar bildiğiniz kripto projelerinden tamamen farklı. Arkasında büyük bir geliştirici ekip yok, ya da pazarlama bütçesine sahip değiller. Hatta projenin geliştiricisi en başından beri Nerva’nın “deneysel bir koin” olduğunu belirtiyor. Bitcoin 2100lü yıllara kadar blok ödülü dağıtacak ve blok ödülü bittiğinde ne olacağını kimse bilmiyor. İşte Nerva 3 sene içerisinde madencilik ödülünün bittiği bir noktaya gelip ne olup biteceğini görmek istiyor. Ayrıca gizlilik temelli olan projede de yine ne kadar koine sahip olduğunuzu ya da nereye koin transferi yaptığınızı sizden başka kimse göremiyor. Projenin bir büyük özelliği de madenci tarlaları kurulmasının önüne geçmeleri. Yani Bitcoin, Ethereum gibi sadece para yatırıp cihaz alanların kazabildiği bir koin olmaktansa cep telefonu ile bile kazılabilecek bir koin olarak “insanların ve insanlığın koini” olmayı hedefliyor.

Daha fazla bilgi almak için https://getnerva.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

The post 2019 Yılında Yatırım Yapılacak 5 Kripto Para! appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 Yılında Yatırım Yapılacak 5 Kripto Para! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Hindistan’da bir Bitcoin borsası daha kapandı Razer, Evdeki Bilgisayar Boştayken Madencilik Yapılabilecek Yazılımını Tanıttı Binance’ten Bitcoin Destekli Sabitkoin Duyurusu! Binance’yi Ayı Piyasasında En Kazançlı Kripto Para Borsası Yapan Sebepler Neler? Balina hesaplarından Bitcoin borsalarına transferler başladı!!! Bitcoin, Ripple, TRON ve VeChain İçin Haber ve Uyarılar

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır