Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 Yılında En Çok Hangi Kripto Paralar Yükselecek? Uzmanlar Yanıtladı!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 Yılında En Çok Hangi Kripto Paralar Yükselecek? Uzmanlar Yanıtladı!
2019 Yılında En Çok Hangi Kripto Paralar Yükselecek? Uzmanlar Yanıtladı!

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para piyasası 2018 yılında yaşanan sert düşüş sonrası 2019 yılında nispeten hafif bir yükseliş sergilemeyi başardı. Ancak son bir haftadır yaşanan belirsizlik ve düşüş, birçok yatırımcıyı yükselişin gelip gelmeyeceği konusunda kararsızlığa düşürdü.

Bu olayların ortasında ABD merkezli internet sitesi Finder.com, aralarında ünlü Bitcoin geliştiricilerinden Jimmy Song‘un yanı sıra (Miko Matsumura), BitBull Capital, Arca ve Blocktoken firmalarının yöneticilerinin de olduğu 10 uzman isimden Bitcoin ve önde gelen diğer kripto para birimleri hakkındaki tahminlerini derledi. Uzmanlar Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Cardano, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Litecoin, Monero, Stellar Lumens, Tron ve XRP kripto para birimlerini değerlendirmeye aldı.

2019 Yıl Sonu Fiyat Tahminleri
29 Ocak 2019 tarihinde başlanan bu araştırmada uzmanların Bitcoin hakkındaki görüşü, lider kripto para biriminin 31 Aralık 2019 tarihinde 6.549 dolarlık birim fiyat ile yılı kapatacağı. Bunun yanı sıra Ethereum hakkında da tahminlerde bulunan uzmanların yıl sonu ortak fiyat tahmini 285 dolar seviyelerinde ki ETH buna şimdiden oldukça yakın. Uzmanlara göre Bitcoin Cash yılı 232 dolarla, Bitcoin SV 105 dolar ile, Cardano 0.14 dolar ile, Ether 285 dolar ile, Ethereum Classic 19.35 dolar ile, EOS 18.70 dolar ile, Litecoin 60.06 dolar ile, Monero 68.50 dolar ile, Stellar Lumens 0.18 dolar ile, Tron 0.15 dolar ile ve son olarak XRP 0.44 dolar ile kapatacak.

Birçok kripto para birimi yakın zamanda elde edilen yükselişlerle uzmanların fiyat tahminlerine çok yaklaşsa ve bunların bazıları fiyat tahminini üstüne çıksa da, önümüzde uzun bir süre var ve piyasa sert bir düşüş yaşayabilir.

En Çok Yükselecek Koin Hangisi Seçildi?
Yıl sonu fiyat tahminlerinin yanı sıra 10 ismin özellikle iyimser olduğu kripto para birimi %727’lik artış beklenen EOS gibi duruyor. EOS’un ardından %459’luk fiyat artışı ön görülen Binance Coin ve daha sonra da %449’luk yükseliş beklenen Tron geliyor.

2019 Yılında En Çok Hangi Kripto Paralar Yükselecek? Uzmanlar Yanıtladı! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 Yılında En Çok Hangi Kripto Paralar Yükselecek? Uzmanlar Yanıtladı! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Beyaz Rusya Yetkililerinden Kripto Para Uyarısı! En Az 100 Milyonluk Anlaşma! Kraken Yeni Bir Şirketi Satın Aldı Dev Banka, Kripto ile Para Aklama Skandalının Ortasında Kaldı Bu Parabolik Analiz, Altcoin’lerin Geleceğini Gösteriyor: Şimdi Zirve Zamanı! Bu Platforma Bitcoin Yatırın, Kazanmaya Başlayın! Milyarder Pulte, Çekilişle Bitcoin Veriyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır