Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 yıl sonu VeChain (VET) kaç dolar olur?

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 yıl sonu VeChain (VET) kaç dolar olur?
2019 yıl sonu VeChain (VET) kaç dolar olur?

© Reuters.  © Reuters.

Bu yazımızda 2019 yıl sonu VeChain (VET) fiyatının kaç dolara yükselebileceği ile ilgili tahminimizi paylaşacağız. VeChain son zamanlarda VET kullanımı arttıracak bir dizi önemli anlaşmalar imzaladı.

VeChain arzu ettikleri seviyede VET fiyatını henüz arttırabilmiş değil. Ancak VET’in ardındaki firma VeChain son derece kararlı ve de istikrarlı yürüyor. Şirket birbiri ardına işbirliği anlaşmaları patlatıyor. Bakınız: Dev firmalar Ethereum’u terkedip VeChain blockchainine geçiyor

Hatta dünyanın en büyük otomotiv firmalarından biri olan BMW, araçlarındaki km kontrolü için VeChain çözümünü tercih etmişti. Bakınız: BMW VeChain blockchain çözümünü neden tercih etti?

Son bir kaç aydır henüz yatırımcısının yüzünü arzu edilen şekilde güldüremese de, geleceğin VET token için son derece ümit vaad ettiğini ifade edebiliriz. Ancak her ne kadar yüksek bir artış yaşamasa da, VET token piyasadaki dalgalanmalardan en az etkilenen kripto paralardan biri oldu. Kripto paranın mevcut durumu olumlu görünüyor.

Bakınız:Zeux VeChain ile anlaştı! VET artık Apple (NASDAQ:AAPL) Pay ve Samsung (KS:005930) Pay’de!

VET fiyatı güne 0.0077 dolar ile başladı ve haberi hazırladığımız saatler itibariyle 0,0075 dolara düştü. Geçtiğimiz ay boyunca, piyasadaki çalkantıdan bir nebze VET token da yararlandı ve fiyat 0.0089 dolara kadar yükseldi. Ve bu yükselişten sonra gelen düşüş dalgasıyla birlikte 0.0068 dolara kadar da geriledi. Ancak, grafikte görüldüğü üzere genelde fiyat 0.0070 ile 0.0080 dolar arasında gelip gidiyor.

Son 25 günde fiyat %5 yükseldi ve bu hafta sonuna kadar tekrar 0.0080 doların üstüne çıkabilir. Ancak yine de kripto para uzun vadeli yatırım algısını koruması için istikrarlı yürüyüşüne devam etmeli.

2019 yıl sonu VeChain (VET) fiyatı ne olur?
VET token 0,0070 ile 0,0080 arasında kendisine gayet iyi bir zemin buldu. Bu son derece mütevazi tırmanınışını devam ettirirse VET tokeni yıl sonuna kadar 0,01 dolara yükselebilir. Tabi bu tahminlerimiz öncelikle ekibin anlaşmaları sürdürmesine ve böylelikle yatırımcıları kaçırmamasına bağlı olduğunu hatırlatırım.

VeChain ile ilgili daha fazla yazı için tıklayınız:

kaynak

Yazının devamı için 2019 yıl sonu VeChain (VET) kaç dolar olur?

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 yıl sonu VeChain (VET) kaç dolar olur? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

5 Yıldızlı İsviçre Oteli Bitcoin Kabul Edeceğini Açıkladı! Bitcoin madenciliği için 260 milyon dolarlık ekipman Sıcak gelişme: Popüler Bitcoin borsası, 36 ticaret çiftini delist ediyor! Ethereum 2% düşüşle 299,02 seviyesinin altına geriledi Bahreyn Üniversitesi Blockchain Tabanlı Diploma Verecek! Bitcoin’de Bir 100 Bin Dolar İddiası Daha

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır