Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019-2020 sezonu için en iyi yatırım XRP olabilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019-2020 sezonu için en iyi yatırım XRP olabilir
2019-2020 sezonu için en iyi yatırım XRP olabilir

© Reuters.  © Reuters.

Tüm yatırımcılar elbette en iyi yatırım yapmanın peşinde koşar. Kimileri için başka coinler en ideal seçim olabilir. Yazımızda en iyi yatırım XRP olabilir diyen uzmanların ana argümanlarını aktaralım istedik.

RippleRipple’ın temel esasları son derece net. Madencilik olmaksızın “out-of-air” yani yaptım oldu mantığı ile 100 milyar XRP oluşturuldu. Bu kripto paraların geçerli olacağı bir blockchain sistemi kurup bunu bankacılık sistemine entegre etmeye girişildi.

Sistemin işlerliğine ve etkinliğine bakılmaksızın XRP’nin vadettiği gelecek çok açık. Bırakın para transferlerini şeffaf, hızlı ve güvenli bir şekilde yapayım diyen bir kripto para ile karşı karşıyayız.

XRP’nin geçmişte çok büyük değer artışları yaşayarak bugüne geldiğini biliyoruz. Öyle ki o değer artışları olduğunda elde avuçta hemen hemen düzgün işleyen bir sistem bile yoktu. Bugün artık ağında kayıtlı 150’den fazla finansal kurum var. 2019 ve 2020 yıllarında bu sistem yavaş yavaş Swift’in yerini almaya başlarsa fiyatta astronomik yükselişler olacağı aşikar.

BlockchainBlockchain cenahına bakacak olursak görünen şey ise şu: doğrulama sistemi olarak kullanılan geleneksel sisteme alternatif olarak yürüyen bu sistemin önü açık. Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi bu teknolojinin henüz bebeklik aşamasında olması hasebiyle bazı problemleri var.

Öncelikle ölçeklenebilirlik ve güvenlik konularında kat edilmesi gereken epey yol var. Bu iki mesele halledildikten sonra insanların toplumsal kabulü sorununa sıra gelecek. Toplumsal kabul gerçekleşmediği müddetçe bir teknoloji ne kadar inovaif olursa olsun geleceği yok demektir.

Lakin Ripple blockchaininde durum farklı. Benimsemesi talep edilen kesim halk değil bizzat karını düşünen bankalar. O yüzden etkin ve ucuz bir sistem kurmayı başardığınızda bankar otomatik olarak sizin ağınıza dahil olmaya başlayacaklardır. Bu açıdan Ripple blockchaininin şimdiye kadar başarılı bir performans gösterdiğini belirtmek gerekir.

İlgili: Ripple CEO’su: 2019 yılında bankalar müşterileri için XRP bulundurmaya başlayacak)

Birçok projenin büyük hayallerle insanlarından fon topladığını görüyoruz. Maalesef bugün yatırım yapılan projelerden belki de %90’ı 5 yıl sonra var olmayacak bile. XRP bu konuda rüştünü ispatlamış bir proje. Ekip sağlam ve ne yaptığını çok iyi biliyorlar.

Ripple’ın sorunları yok mu? Elbette var. Öncelikle SEC’ten henüz tahvil değildir onayını alamadı. İkinci olarak da başı davalarla belada. Zannediyoruz ki SEC’in olası olumlu bir kararı, mahkemelerde üzerine atılı suçlamaları da düşürecektir. O yüzden Ripple ekibi SEC komisyon üyelerini ayriyeten markaj altında tutuyor.

Ripple şu an piyasanın tartışmasız lideri olan Bitcoin’den sonra ikinci sırada yerini alıyor. Yani mevcut şartlarda en değerli altcoin XRP. SEC’in olumlu karar vermesi durumunda 2019 ve 2020 yıllarında XRP’nin astronomik değerler kazanacağını öngörmek hiç de zor değili. Böylesi bir durumda en iyi yatırım XRP olacaktır

(İlgili: Ripple (XRP) ikincilik koltuğundaki yerini sağlamlaştırıyor)

Ripple hakkında daha fazlası için Tıklayın

Not: Yazı yatırım tavsiyesi içermez. En doğru tercih kendi araştırmalarınız sonucunda alacağınız kararlardır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019-2020 sezonu için en iyi yatırım XRP olabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin sırat köprüsünde: 4.000 dolar hedefinde neler oluyor ‘Bitcoin kâhini’ Woo’nun en büyük kripto para için son tahmini Bitcoin %25 ila %50 Arasında Bir Artış Kaydedebilir Bitcoin’de Boğa Beklentisi, Ripple (XRP)’nin Yeni Hedefi, Ethereum ve Vitalik’in Fark Yaratacak Çözümü Nasdaq, Bitcoin Vadeli İşlemlerini Başlatacağını Doğruladı Bitcoin borsası Binance’ten ilk çeyrekte parmak ısırtan kâr

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır