Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2018 Yılında Bir Çok Kripto Hedge Fonu Kapanacak Ama Düşündüğünüz Sebepten Değil

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2018 Yılında Bir Çok Kripto Hedge Fonu Kapanacak Ama Düşündüğünüz Sebepten Değil
2018 Yılında Bir Çok Kripto Hedge Fonu Kapanacak Ama Düşündüğünüz Sebepten Değil

2/2


2/2


Multicoin Capital kurucu ortağı ve kripto para topluluğunun önemli isimlerinden Anthony ”Pomp” Pompliano, neden bir çok kripto para hedge fonunun 2018 yılında kepenk kapatacağına dair bir tweet dizisi paylaştı.

Bir çok insan hedge fonlarının olası kapanma sebebini ayı piyasası ve fiyatlar olarak düşünse de, hedge fonlarının kapanmasının bir numaralı sebebi bu değil. Anthony’e göre kripto hedge fonları da temel olarak geleneksel hedge fonları ile aynı prensibe sahip ve belirli bir komisyon ücreti üzerinden çalışmakta. Yıl sonu elde edilen gelir ne kadar fazla ise, hedge fonunun aldığı komisyon da oran olarak o kadar az. Ancak gelir ne kadar azsa, ücretini karşılamak için aldığı komisyon da bu kadar fazla. 2017 yılında açılan bir çok hedge fonunun boğanın gelişi ile bundan çok iyi faydalandığını belirten Pomp, 2018 yılının bu konuda pek parlak olmadığını vurguladı.

Ünlü yatırımcıya göre kripto fon yöneticilerinin şu an 3 yolu var:

  • Daha fazla sermaye elde etmek.
  • Ayı piyasasından çıkış yapmak.
  • Fonu kapatmak

Şu sıralar bir çok fon yöneticisinin daha fazla sermaye elde etmek yoluna gittiğini belirten Anthony, 2018’in Aralık ayına kadar bu arayışın süreceğini, ancak yöneticilerin istedikleri fiyatları alamadıkları için fonu kapatacaklarını düşünmekte. Tabii ki bunun doğruluğunu zaman gösterecek.


İlgili haber:
Ünlü Yatırımcı Anthony ”Pomp” Pompliano, Koin Bülteni’ne Konuştu: Bitcoin, Kripto Paraların Kralıdır

2018 Yılında Bir Çok Kripto Hedge Fonu Kapanacak Ama Düşündüğünüz Sebepten Değil isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2018 Yılında Bir Çok Kripto Hedge Fonu Kapanacak Ama Düşündüğünüz Sebepten Değil - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

TRON online oyun sektöründe yeni ortaklık Bitcoine Büyük Destek NEM Vakfı ile Dubai Hükümeti Birlikte Çalışacak Kripto Para Piyasası Yanıyor! SEC Komiserinin Görüşleri Sızdı: Bir Bitcoin ETF’si Onaylanacak! Araştırma: Tron En Hızlı Büyüyen DApp Kullanıcı Tabanına Sahip

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır