Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2018 Yılı Biterken: XRP’nin Performansı Nasıldı?

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2018 Yılı Biterken: XRP’nin Performansı Nasıldı?
2018 Yılı Biterken: XRP’nin Performansı Nasıldı?



Hem Ripple şirketi hem de platformun kripto parası XRP, 2018 yılını son derece hareketli geçirdi. 2018’in ilk haftalarında, kripto para piyasalarındaki hemen her koin gibi, en yüksek seviyelerine gelen XRP, o dönemde de şimdilerde olduğu gibi toplam değerde Ethereum’u altına alarak ikinci sıraya yerleşmişti.

O dönemde şimdilerde kulağa adeta bir hayal gibi gelen 3,19 dolar seviyelerinden işlem gören XRP’nin, toplam hacmi ise 123 milyar doları aşmıştı. Şu anda, kripto para piyasalarında toplam bulunan paranın 100 milyar dolar civarında olduğu düşünülürse, o dönemin sektör için ne denli sevindirici olduğu, açıkça görülebilir.

Daha sonra 11 Ocak’ta 66 milyar dolara düşen değerin ardından XRP fiyatı 1,75 dolar seviyesine düşmüştü. Şubat ayına gelindiğinde ise, erime devam etti ve XRP fiyatı 1 doların altına sarkarken, fiyat 0,58 dolar oldu.

Sonrasında, 0,40 ve 0,50 dolar seviyelerinde uzunca bir süre stabil bir seyir gösteren XRP, Eylül ayının sonlarına doğru ufak bir ralli yaparken fiyatını 0,6 dolar seviyelerine çıkarmayı başarmıştı.

Şimdilerde ise, piyasanın yeni yaşadığı düşüş ve kaos ortamında, XRP fiyatı da bundan ciddi bir şekilde etkilendi. XRP, her ne kadar şu anda Ethereum’un yeniden önüne geçmeyi başarsa da, değer bazında çok ciddi bir kayıp yaşadı. 17 Aralık 2018 tarihi itibariyle, tarihe bir not düşecek olursak, XRP fiyatı şu anda 0,28 dolar civarında seyrediyor.

2018 yılında XRP’nin yaşadığı düşüşe rağmen, Ripple şirketi ise birçok banka ve finansal kurum ile kapsamlı anlaşmalar yaptı ve büyümesini sürdürdü. Bakalım önümüzdeki dönemde bu anlaşmaların fiyata yansıması ne yönde gerçekleşecek?

2018 Yılı Biterken: XRP’nin Performansı Nasıldı? isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2018 Yılı Biterken: XRP’nin Performansı Nasıldı? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

En Lüks Arabalar Artık Bitcoin ve Bitcoin Cash Kullanılarak Alınabilecek! Kripto Paralar Hafif Toparlanma ile Haftalık Kaybı Azalttı Bitcoin’de fiyat hala güçlü bir yükseliş eğiliminde IBM: Otomotiv Endüstrisinin Yüzde 95’i Blockchain’e Önemli Yatırımlar Gerçekleştirecek Ripple’ın xRapid Ürünü Başka Bir Finansal Kurum Tarafından Araştırılmakta Zimbabve Maliye Bakanı Kripto Paraları Araştırmak İstiyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır