Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2017 Ekim ile 2018 Ekim Süresince Top 21 Kripto Paranın İlginç Değişimi

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2017 Ekim ile 2018 Ekim Süresince Top 21 Kripto Paranın İlginç Değişimi
2017 Ekim ile 2018 Ekim Süresince Top 21 Kripto Paranın İlginç Değişimi



Kripto para dünyası ne kadar değişimler ve volatilite ile anılsa da, geçtiğimiz Ekim ayından şimdiki Ekim ayına kadar top 21 arasında yer alan 7 kripto para biriminin yerinde şimdi yeller esmesi, bu piyasa için bile biraz ‘aşırı.’ CoinMarketCap verilerine göre toplam piyasa hacmi bakımından lider 21 kripto para birimi, sadece bir sene içinde ciddi değişimler geçirirken, alt sıralardaki bir kaç proje de bu fırsattan istifade yukarıya doğru ‘kaynak’ yapmış.

Twitter’ın ünlü Kripto isimlerinden olan Squanch‘ın paylaştığı grafik, bir çok yoruma gebe bir konumda olsa da, en çok köklü koinlere yatırım yaparak kendini garantiye alma görüşüne biraz zarar vermekte.

Grafiğe baktığımızda  2017 yılının Ekim ayından 2018’in Ekim ayına en çok zarar görenlerin başında, piyasadan tamamen silinen BitConnect, 62 sıra gerileyen Ark, 29 sıra gerileyen Stratis, 24 sıra gerileyen Waves, 22 sıra gerileyen OmiseGO ve 19 sıra gerileyen Steem bulunmakta. Bunun yanı sıra durumdan istifade eden projeler arasında ise 895 sıra ilerleyen VeChain, Justin Sun’ın eseri olup 129 sıra ilerleyen TRON, 24 sıra ilerleyen ve Ripple‘ın ezeli rakibi Stellar ile bir ay öncesinin en çok yükseliş yakalayan kripto para birimi Dogecoin bulunmakta.

Değişmeyen isimler arasında ise lider kripto para birimi Bitcoin ile Ethereum, XRP ve Bitcoin Cash bulunuyor. Ethereum ve XRP ara ara yer değiştirse de, basın saatine göre ETH hala bir adım önde.

2017 Ekim ile 2018 Ekim Süresince Top 21 Kripto Paranın İlginç Değişimi isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2017 Ekim ile 2018 Ekim Süresince Top 21 Kripto Paranın İlginç Değişimi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin fiyatı düşüyor ama Bitcoin madenciliği şimdi daha ucuz Accenture, Blockchain Platformunu Tanıttı Bitcoin, Ethereum ve Ripple Temmuz Performansı Yeni Zelanda’daki Terör Saldırısında Kripto Para Detayı 0x (ZRX) En Değerli Ethereum Projesi Olmaya Aday! Ligtning Network ve Bitcoin ile Çalışan Elektrikli Bisiklet ile Tanışın!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır