Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

200,000,000 XRP (69 Milyon Dolar), Ripple’ın Depolama Cüzdanından, Ripple OTC Dağıtım Cüzdanına Aktarıldı!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 200,000,000 XRP (69 Milyon Dolar), Ripple’ın Depolama Cüzdanından, Ripple OTC Dağıtım Cüzdanına Aktarıldı!
200,000,000 XRP (69 Milyon Dolar), Ripple’ın Depolama Cüzdanından, Ripple OTC Dağıtım Cüzdanına Aktarıldı!



Kripto para piyasası özellikle son iki haftadır inanılmaz bir düşüş sezonuna giriş yaptı ve ilk başlarda tutunmayı başaran XRP gibi kripto para birimleri de, üçüncü haftanın başlarında düşüşe yenik düştü.

Bitcoin Cash hard fork öncesi tartışmaları ile başlayan düşüş, 15 Kasım tarihinde fork’un başlaması ile iyice gerilim yarattı ve piyasadan 60 milyar dolara yakın piyasa hacmi silindi. Düşüş öncesi 6.200 dolar ile 6.500 dolar bandı arasında gidip gelen BTC, basın saatine göre 3.500 ile 4.000 dolar bandı arasında yer alıyor.

Düşüşten yararlanıp Ethereum’un yerini alarak ikinciliğe oturan XRP ise, Türkiye saati ile 22:15 civarında kendi ana depolama cüzdanından, OTC (over-the-counter) dağıtım cüzdanına oldukça yüklü bir XRP aktarımı yaptı.

Basın saatine göre XRP açısından herhangi bir fiyat değişimi meydana gelmemiş olsa da, aktarılan bu kadar XRP’nin illa ki bir etki yaratması bekleniyor.

Bir çok kripto para piyasası üyesi ve uzmanı, XRP‘yi özellikle madenciliğinin olmaması ve Ripple tarafından kontrol edilmesi yönüyle eleştirirken, Ripple ve XRP de hala ABD tarafından gelebilecek bir ‘menkul kıymet ilan edilebilme’ riskini atlatmış sayılmaz. Bunun yanı sıra başka bir grup ise iş ispatı (PoW) modelini kullanan Bitcoin gibi kripto para birimlerinin madencilik mekanizması yüzünden merkezi bir hal aldığını, artık sadece gücü olanların madencilik yapabildiğini ve geleceğin kripto para sektöründe XRP ve XLM gibi isimler yer alacağını vurgulamakta.

200,000,000 XRP (69 Milyon Dolar), Ripple’ın Depolama Cüzdanından, Ripple OTC Dağıtım Cüzdanına Aktarıldı! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

200,000,000 XRP (69 Milyon Dolar), Ripple’ın Depolama Cüzdanından, Ripple OTC Dağıtım Cüzdanına Aktarıldı! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tam 100 milyar dolarlık Bitcoin 1 yıldan fazla hareket etmedi… Dev şirket Uber, Bitcoin ile fidye ödedi Ünlü Analist 2020’de Takip Edeceği 10 Kripto Parayı Açıkladı Onlarca Tüketiyici Koruma Derneğinden ABD’li Yetkililere Libra’yı Durdurun Çağrısı! Coinbase Kritik Bir İsmini Kaybetti Norveç’te Bitcoin Cinayeti: 24 Yaşındaki Yatırımcı Hayatını Kaybetti

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır