Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin Teknik Analizi: 25 Haziran 2019

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin Teknik Analizi: 25 Haziran 2019
Bitcoin Teknik Analizi: 25 Haziran 2019

© Reuters.  © Reuters.

Merhaba,

KIRLANGIÇ HİKAYESİ

Kırlangıcın biri bir gün bir adama aşık olmuş. Her gün pencerenin önüne gelir onu izlermiş.

Bir gün bütün cesaretini toplamış ve adama “Hey adam ben seni seviyorum uzun zamandır seni izliyorum.” demiş.

Adam, “Saçmalama sen bir kuşsun ben ise bir insan durduk yere sende nereden çıktın?” diye bunu içeri almamış, pencerenin önünden kovalamış.

Kırlangıç yine gelmiş, “Tamam seni hiç rahatsız etmeyeceğim sadece çok iyi dost olalım.” demiş.

Adam yine kabul etmemiş ve kovalamış.

Kırlangıç tekrar gelmiş, “Bak hava çok soğuk seninle çok iyi arkadaş olalım beni içeri al soğukta donacağım, sıcak ülkelere göç etmek zorunda kalacağım lütfen beni içeri al.” demiş.

Adam yine almamış, kırlangıç çok üzgün bir şekilde başını önüne eğmiş ve gitmiş. Aradan çok zaman geçmiş adam pişman olmuş. Yaz gelmiş diğer kırlangıçlara sormaya başlamış ama gören olmamış. Sonunda danışmak ve bilgi almak için bilge bir kişiye gitmiş ve bütün olanları anlatmış.

Bilge kişi, “Maalesef kırlangıçların ömrü altı aydır. Hayatta bazı fırsatlar vardır sadece birden elinize geçer ve değerlendiremezseniz uçup gider. Hayatta bazı insanlar vardır sadece bir kez karşınıza çıkar değerini bilmezseniz kaçıp gider ve asla geri gelmez.” der ve ekler. “Dikkatli ol, farkında ol ve bir düşün bakalım acaba farkında olmadan bugüne kadar kaç kırlangıç kovaladın?”

Farkında olmadan kovaladığımız belki de yüzlerce kırlangıç oldu kripto para piyasası içinde koşuştururken. Belki de farkında olmadan kovalamaya da devam edeceğiz. Ama kripto para piyasasının bizlere sunduğu fırsatları artık geri tepmeden kendi kendimize bir şeyler yapmanın zamanı geldi diyorsanız, kendi analizinizi kendiniz yapmak zorunda kaldığınızı, başkalarına bağımlılıktan kurtulmanız gerektiğini düşünüyorsanız işte camınıza konan bir kırlangıç teknikanalizeğitimi.com

Peki neden bu kırlangıcı hikayedeki sonradan pişman olan adam gibi kovmamalısınız?

Çünkü Bitcoin astronot elbisesini giydi ve aya olan yolculuğuna başlıyor.

Bitcoin Kısa Vade : BOĞA

Bitcoin Orta Vade : BOĞA

Bitcoin Uzun Vade : BOĞA

Dün, yani 24 Haziran itibariyle boğalar 11.000$ direnç seviyesini kırdı ve yukarı doğru hareketine devam etti. 12 günlük EMA ve 26 günlük EMA fiyatların yükselme eğiliminde olduğunu belirterek kuzeye doğru yöneliyor.

22 Haziran’da Bitcoin fiyatı 11.200$ fiyat seviyesinde direndi ve 10.800$ desteğine kadar düştü. 23 Haziran’da boğalar 11.200$ fiyat seviyesinde tekrar dirençle karşılaştı ve Bitcoin fiyatı 12 günlük EMA’nın desteğine kadar düştü. Bitcoin şimdi 11.200$ fiyat seviyesinin üzerinde bir yükseliş içinde. Fibonacci geri çekilme seviyesi 0.236’da işlem görüyor. Bu, Fibonacci’nin devam eden fiyat trend bölgelerinden biridir ve fiyatların yükselme eğiliminde olduğu geri çekilme düzeyini gösterir.

1 saatlik grafikte, Bitcoin’in fiyatı hala 11.200$ fiyat seviyesinin altında işlem görüyor.

22 Haziran’da boğalar 11.200$ fiyat seviyesinde ciddi bir direnişle karşılaşmışlardı. Bu nedenle Bitcoin fiyatı 10.600$ fiyat seviyesindeki desteğine geri döndü. Boğalar fiyatı EMA’ların üstüne geri çekmeyi başararak 11.200$ fiyat seviyesini yeniden kırıp yukarı tırmanmayı başardılar.

Fiyat bu artışına devam etmeyi sürdürürse – ki görünen o, önümüzdeki Pazar gününe kadar ya da daha erken bir tarihte Bitcoin 12.000$ zirvesini yapacaktır.

Destek Noktaları : 9.500$, 10.000$ ve 10.500$

Direnç Noktaları : 11.200$, 11.500$ ve 12.000$

Camınıza Konan Kırlangıç!

Sevgi ve saygıyla.

Taner BOZKURT

UYARI: Yukarıda belirtilen fiyat, grafik ve analizler bir yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaya genel anlamda bir bakış açısı sunması amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Teknik Analizi: 25 Haziran 2019 isimli makale Taner BOZKURT tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin Teknik Analizi: 25 Haziran 2019 - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Winklevoss ikizleri: ”Bitcoin boğa koşusunun en büyüğü geliyor.” En kapsamlı anket sonucu yayınlandı: Bitcoin (BTC) boğa koşusu başlıyor Dev Kripto Para Borsası Visa Banka Kartı Çıkardı! Ripple (XRP) Fiyat Analizi: Ripple Boğaları Ne Kadar Kış Uykusuna Yatacak? CME’den yeni Bitcoin rekoru: 1.7 milyar dolar Bu Bitcoin Borsası Aniden Kapandı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır