Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto, NYSE Sahibinin Bakkt Vadeli İşlemlerini Çıkarmayı Ertelemesiyle, Karışık

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto, NYSE Sahibinin Bakkt Vadeli İşlemlerini Çıkarmayı Ertelemesiyle, Karışık
Kripto, NYSE Sahibinin Bakkt Vadeli İşlemlerini Çıkarmayı Ertelemesiyle, Karışık

© Reuters.  © Reuters.

Investing.com – Kripto para fiyatları Çarşamba günü karışık seyretti. Bakkt Bitcoin vadeli işlemlerinin sürümü ertelendi.

Bitcoin %1,24 düşüşle 4.625,90 dolara geriledi. Salı günü keskin düşüşler yaşanırken, 4.411,00 doları gördü.

Son düşüşler, 6.500 dolar civarında sakin seyreden ayların sonrasında yaşandı.

Kripto paralar genel olarak artış yaşamışken, toplam piyasa sermayelendirmesindeki dijital döviz kapasitesi Salı günkü 145 milyar dolara kıyasla bu haberi yazarken, 150 milyar dolar seviyesinde.

Ethereum %1,77 artışla 139,40 dolara yükseldi. Üçüncü en büyük yapay döviz olan XRP, %3,59 değer kaybederek 0, 44696 dolar olurken, Litecoin %3,08 artışla 34,822 dolar oldu.

Öte yanda, New York Hisse Senedi Borsası’nın (NYSE) sahibi Intercontinental Exchange, Bitcoin vadeli işlemleri ürünü açılışını erteledi.

Bakkt Bitcoin Daily Futures Contract ismiyle beklenen ürün, şirketin belirttiğine göre, 24 Ocak 2019’da piyasaya sürülecek. Yeni tarih hala yasal onaya bağlı.

Ürünün 12 Aralık’ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu.

ICE (NYSE:ICE) bir değerlendirmesinde, bu gecikmenin müşterilere işlem yapmaları için daha fazla zaman tanıyacağını söyledi.

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler Medium’daki bir paylaşımında değerlendirmeyi açarak, “ürün lansmanlarında genellikle geçerli olduğu gibi, test etmek ve yeniden test etmek için yeni süreçler, riskler ve azaltıcılar var. Kripto meselesinde de, bu kaynakların kullanıldığı yeni bir varlık sınıfı var. Bu nedenle, lansman için endüstriyle çalıştığımızdan, zaman çizelgemizi ayarlamak mantıklı,” dedi.

Bakkt, Starbucks (NASDAQ:SBUX) ve Microsoft (NASDAQ:MSFT) da dahil olmak üzere bir grup büyük firma tarafından destekleniyor ve fiziksel olarak yerleşen ilk borsa olacak. Müşteriler, sözleşme sonunda nakit ödemeden ziyade Bitcoin elde edecek.

Buna karşılık, CME ve Cboe’deki vadeli işlemler nakit ile kapatıldı ve kripto değişimlerinde bitcoin fiyatı temel alındı.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto, NYSE Sahibinin Bakkt Vadeli İşlemlerini Çıkarmayı Ertelemesiyle, Karışık - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Hacklenen Japon Kripto Para Borsası, Kullanıcıların 40 Milyon Dolarlık Zararını Telafi Edecek ABD’nin 4000 BTC’lik büyük Bitcoin açık artırması sonuçlandı Bitcoin (BTC) tarihinin en ünlü işlemleri Forbes’den Korkutan Bitcoin Senaryosu! BTC’yi Kontrol Eden Bu Üç Kişi Birleşirse… Son dakika!!! Ethereum,Stellar, Bitcoin ve Bitcoin Cash Haberleri…. Avusturyalı Bakan: Blockchain’i Düzenlemeye Gerek Yok

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır