Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

eToro, Varlık Eşitsizliği İle Mücadele İçin Blockchain Tabanlı Bir Deney Yapacak

Ana Sayfa » GÜNCEL » eToro, Varlık Eşitsizliği İle Mücadele İçin Blockchain Tabanlı Bir Deney Yapacak
eToro, Varlık Eşitsizliği İle Mücadele İçin Blockchain Tabanlı Bir Deney Yapacak



Fark kontratları trading ve yatırım platformu üzerine ün kazanan ve kripto para dünyasında da tanınmaya başlayan eToro, dünyanın varlık eşitsizliğini çözmeyi amaçlayan açık kaynaklı bir topluluk projesi GoodDollar‘a 1 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Proje temel olarak bankacılık hizmeti almayan veya almak istemeyen insanlara odaklanıp, onların kripto para birimleri sayesinde ”sosyal faizden” yararlanmasını sağlayacak. GoodDollar ilk olarak deneysel bir süreç gerçekleştirecek ve kripto para birimlerini kullanarak evrensel bir temel gelir oluşturmaya çalışacak ve bunu yaparken akıllı kontrat teknolojisi ile blockchain’den yararlanılacak. Onaylı katılımcılar bedava bir şekilde kripto para elde edebilecek.

eToro CEO’su Yoni Assia’ya göre, günümüzde en büyük zorluklardan birisi de küresel varlık eşitsizliği. Geçtiğimiz sene uzmanların elde ettiği sonuçlara göre dünyanın nüfusunun %1’i gibi küçük bir oran, bütün dünya nüfusunun %50’sinden daha fazla varlığa sahipti. Assia teknolojik işsizliğin artması ile, teknoloji sektörünün çok daha girişken olması gerektiğini ve bu meselelere el atması gerektiğini vurgulamakta.

eToro yaptığı açıklamalarda Londra ve Tel Aviv içerisindeki ekiplerinin ve ofislerinin şimdiden proje hakkında çalışmaya başladığını ancak daha fazla ortağın, uzmanın ve elçinin katılımını beklediklerini ifade etti. eToro tarafından GoodDollar için hazırlanan internet sayfasında, dünyanın en varlıklı 42 insanının toplamda en fakir 3.7 milyar insandan daha varlıklı olduğu belirtilmekte.

eToro, Varlık Eşitsizliği İle Mücadele İçin Blockchain Tabanlı Bir Deney Yapacak isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

eToro, Varlık Eşitsizliği İle Mücadele İçin Blockchain Tabanlı Bir Deney Yapacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Litecoin 20% oranında düştü Madenciler Hakkında Yapılan Araştırma Mayıs Ayını İşaret Ediyor ‘Cuma al, pazartesi sat’ ne kadar doğru? Bitcoin 6 Aylık Geleneği Bozmak Üzere Kripto Para Piyasasının İlk 5 İsminden Biri Cal Evans İstanbul’a Geliyor Google Blockchain Teknolojisi İle Yaşantımıza Daha Yakın Olacak

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır