Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ethereum Şehrinin Planları Açıklandı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ethereum Şehrinin Planları Açıklandı
Ethereum Şehrinin Planları Açıklandı

© Reuters.  © Reuters.

Blockchains LLC’nin CEO’su Jeffrey Berns, Devcon’da gerçekleştirdiği ve 15000 katılımcının yer aldığı canlı sunumda Ethereum şehrinin planları ile ilgili ilginç bilgiler verdi.

Nevada Çölü innovasyon Parkı Haline GeliyorPrag’ın yarısı kadar büyüklüğe sahip olacak olan Ethereum Şehri resmen bir innovasyon parkını andırıyor. 68.000 dönümlük yeni şehrin içinde dünyanın farklı yerlerinden gelecek geliştiricilerin çalışmalarını gerçekleştirebileceği farklı kampüsler yer alacak.

Şehrin yaklaşık 1000 dönümlük bölümüne kurulacak olan Blockchains Kampüsü innovasyon parkındaki vadinin sadece küçük bir bölümünü oluşturacak. Bu kampüste yer alan ileri teknoloji ve yüksek güvenlik tedbirlerinin geliştiricilerin yapacakları Ar-Ge çalışmaları için en uygun ortam sağlayacağı düşünülüyor.

Çalışmaların odak noktasını blockchain teknolojisinin temelini oluşturan Yapay Zeka (AI), Nanoteknoloji ve 3D teknolojisi oluşturacak. Daha önce hiç yapılmamış ve çok ilgili çekecek çalışmalara imza atacaklarını iddia eden Jeffrey Berns, “teknoloji parkı”’nın ortakları ve ortaklık adaylarının adlarını duyunca şaşkınlığımızın bir kat daha artacağını sözlerine ekledi.

Ethereum Şehrinin Planları ve DetaylarCanlı yayında Ethereum Şehrinin planları ile ilgili detayları paylaşan Berns, şehrin kuruluş amacını Blockchain’in dünyayı nasıl değiştirdiğini herkese göstermek olduğunu söyledi. İlk altı aylık bölümü ortaklık anlaşmaları için ayırdıklarını ifade eden Berns, şehirde yaşam alanlarından marketlere, okullardan toplanma ve konferans salonlarına kadar her şeyin mevcut olacağını ifade etti. Tabi ki şehirdeki yaşam Blockchain teknolojisi ile yönetilecek.

Şehirde yer alacak olan projelerden en dikkat çekeni ise dünyada ilk olma özelliğini taşıyan e-oyun alanının inşa edilecek olması. Gelecekte e-oyun ve e-sporların profesyonel sporları geride bırakabileceği olasılığını hesaba katarsak proje oldukça iddialı olacak.

Şehrin Komşuları Çok TanıdıkNevada’da satın alınan arazinin komşuları da hepimizin yakından tanıdığı dünyaca ünlü şirketler. Bunlardan birisi Switch Datacenters şirketi. 200’den fazla patenti elinde bulunduran şirketin veri merkezleri 5. Seviye güvenliğe sahip.

İkinci büyük şirket ise Google (NASDAQ:GOOGL). 1.200 dönümlük arazisi ile ETH şehrinin yan komşusu olan Google hakkında daha fazla birşey demeye gerek yok sanırım.

ABD vatandaşları için, Ocak ayında yürürlüğe giren vergi planlamasında, fırsat bölgeleri (opportunity zones) denilen yeni bir sistem var. Buna göre eğer bir fırsat bölgesi olarak gösterilen yere yatırım yaparsanız, 31 Aralık 2026 yılına kadar sekiz yıl boyunca sermaye kazancı vergisi ödemek zorunda kalmayacaksınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ethereum Şehrinin Planları Açıklandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ethereum Tabanı Token BAT, Brave Tarayıcısının Kripto Para Programı Sonrası Yükseliş Yaşadı Barry Silbert: Bu Yılki Bitcoin Rallisi 2017’deki Ralliden Farklı Kripto Para Endeksli Türev Ürünleri Sunan Firma, İngiliz Regülatörden Onay Aldı! Bitcoin Fiyatı 7 Bin 300 Dolara Kadar Geriledi Merkezi Olmayan Finansal Ürünlerin Kullanım Alanını Arttırmak İçin Ciddi Çaba Sarf Ediliyor Bitcoin fiyatı arttıkça AMD hisseleri uçuşa geçti

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır