Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin EFT Onayı: Düşündüğümüzden Daha Erken Olabilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin EFT Onayı: Düşündüğümüzden Daha Erken Olabilir
Bitcoin EFT Onayı: Düşündüğümüzden Daha Erken Olabilir

© Reuters.  © Reuters.

Bitcoin EFT onayı , düşündüğümüzden daha erken olabilir. Bildiğiniz gibi kripto para piyasaları Bitcoin için SEC’den çıkacak EFT onaylarına kilitlenmiş durumda. Normalde EFT onayları hakkında kararın 2019 da çıkacağı düşünülüyordu. Ancak karar bizim düşündüğümüzden daha erken çıkabilir!!!

Bitcoin EFT Onayı

Kripto para piyasalarının son dönemdeki durgunluğu, SEC‘in, Bitcoin EFT’leriyle ilgili vereceği kararlarla ilişkilendiriliyor. Bazı uzmanlara göre piyasalar SEC’den çıkacak olumlu haberleri bekliyorlar. Normalde SEC’in 2019 da EFT Onayları hakkında karar vermesini bekliyorduk. Ancak son gelişmelerle bu tarih, bizim beklediğimizden çok daha erkene alınabilir.

Son GelişmelerKripto para piyasaları bu kadar gergin bir bekleyiş içindeyken, bazı şirketlerde bu işlemi hızlandırmak için çaba sarf ediyor. En son VanECK SolidX grubu, SEC’e Bitcoin EFT’lerinin onaylanması için bir rapor gönderdi. Bu raporda, Bitcoin EFT’lerinin onaylanması gerektiği vurgulandı ve bu da 5 nedene bağlandı.

İşte Bitcoin EFT’lerinin Onaylanmasını Vurgulayan 5 NedenNeden 1: Şuan Bitcoin için düzenlenmiş, önemli türev piyasaları oluşturuldu. Artık insanlar devlet kurumlarınca düzenlenmiş borsalarda işlem yapabiliyorlar. Ve bu da çok daha tutarlı bir piyasa oluşmasını sağlıyor.

Neden 2: Emtia bazlı ETP’lerin onaylanmasıyla fiyat manipülasyonu hakkındaki endişeler en aza indirildi.

Neden 3: Kripto para piyasalarındaki potansiyel manipülasonların önlenebilmesi için CBOE kuralları oluşturuldu.

Neden 4: Kurulan OTC masalarıyla kripto para piyasaları daha düzenli hale getirilmiştir.

Neden 5: Yatırımcıların çok daha iyi korunması için kripto para borsalarında, gerekli alt yapı çalışmaları tamamlandı.

VanEck’e göre:

” Yatırımcılar, borsalardaki düzensizlik ve altyapı eksiklikleri yüzünden çeşitli risklerle uğraşmak zorunda kalıyordu. Ve bu risklerde SEC tarafından verilecek Bitcoin EFT onaylarını olumsuz yönde etkiliyordu. Ancak yaptığımız global çalışmalar sayesinde bu eksikliklerin çoğunu giderdik ve bunu bir rapor halinde SEC’e sunduk. Artık EFT onaylarının daha erken bir tarihte ve sanılanın aksine olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz.”

Kripto para piyasalarının SEC kararıyla birlikte büyük bir ralliye çıkacağını düşünüyoruz.

Her ne kadar geleneksel finans dünyası, kripto paralara bugüne kadar şüpheci yaklaştıysa da SEC’den çıkacak olumlu kararların, onlarında ön yargılarını kırmalarına da yardım edecektir.

Sonuç OlarakVanECK SolidX grubunun hazırladığı rapor, gayet tatminkar gözüküyor. Bu raporun, SEC’in kripto paralar hakkındaki endişelerini gidereceğinden şüphe duymuyoruz. Hal böyle olunca da kriptosfer sakinleri, SEC’in Bitcoin EFT leri hakkında vereceği kararın çok daha erkene alınabileceği yönündeki düşüncelerden kendini alamıyorlar. Tabi bunda da gayet haklılar. Bakalım SEC kararını ne zaman verecek.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin EFT Onayı: Düşündüğümüzden Daha Erken Olabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kolombiya’da Kripto Para İlgisi Bitcoin’de yükseliş için öncelikle 9 bin 825 dolar kırılmalı Uzmanlara sorduk, 2018 bitmeden Bitcoin rally görecek miyiz? Analistlere Göre Bitcoin 2019’da Konsolidasyonda Kalacak! Bundan Sonra Bizi Bu Seviyeler Bekliyor Afrika Ülkeleriyle Avrupa Bankaları Arasındaki ‘Yozlaşmış’ İlişki Devam Ediyor Hangi kripto para bir sonraki kripto patlamasını ateşleyebilir?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır