Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Rager, Alt Koinlere Verdi Veriştirdi

Ana Sayfa » GÜNCEL » Rager, Alt Koinlere Verdi Veriştirdi
Rager, Alt Koinlere Verdi Veriştirdi

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para sektöründe sözüne en fazla itibar edilen adamlardan birisi olan ünlü analist Josh Rager’dan ilginç bir çıkış geldi. Son dönemde iyiden iyiye ortaya çıkan Bitcoin dominasyonu ışığında bazı açıklamalar yapan başarılı isim, birçok alt koin için durumun hiç de parlak görülmediğini ifade etti.

Rager, katıldığı bir etkinlikte konu ile ilgili olarak konuştu ve alt koinlerin bir çoğunun tamamiyle spekülatif ajanlar olduğunu söyledi. Bu durumda da insanların haklı olarak bu koinlere yatırım yapmadığının altını çizen usta yatırımcı, şöyle konuştu:

”Aslına bakılırsa insanlar alt koinlere artık yatırım yapmıyor. Birçok kişi artık tamamen Bitcoin’e dönmüş durumda. Bu da aslına bakılırsa pek de sürpriz bir şey değil. Çünkü birçok alt koin sadece isim olarak var. Bunlara yatırım yapmak pek de mantıklı değil. Hal böyle olunca bunları tutmak da gereksiz. Birkaç ufak istisna dışında bence de alt koinler hiç mantıklı yatırım araçları değil.”

Rager’ın söyledikleri genel manada kripto para sektörü tarafından da kabul görmüş olacak ki, Bitcoin dominasyon oranları bu kadar arttı. Birçok kişi de bu oranın önümüzdeki dönemde artmaya devam edeceğini ifade ediyor.

Rager, Alt Koinlere Verdi Veriştirdi yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Rager, Alt Koinlere Verdi Veriştirdi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İngiltere’nin En Büyük Seyahat İşletmelerinden Birisi, Tokenleştirilmiş Ödül ve Teşvik Sistemini Duyurdu! VeChain Fiyatı Dev Anlaşma Duyurusu İle Yükseliş Trendine Girdi Sabitkoinlere Duyulan İlgi Son Üç Ayda Büyük Artış Gösterdi Trump Tweet Attı, Bitcoin’in Google Aramaları Uçtu! Selcoin: Bitcoin Fiyatındaki Yükseliş Dalgası 8.500 Dolara Kadar Sürecek Reddit Kurucu Ortağı: Ayı Piyasası Kripto Yeniliği İçin İyi Bir Şey

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır