Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Binance WinK Satışını Tamamladı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Binance WinK Satışını Tamamladı
Binance WinK Satışını Tamamladı

© Reuters.  © Reuters.

Binance’in Launchpad platformunda bu ay satışı yapılacak olan proje Wink olmuştu. Firma, geçtiğimiz günlede yaptığı bir duyuru ile bu süreci duyurmuş ve konuyla ilgili olarak yatırımcıları bilgilendirmişti.

Launchpad platformunun sergilediği büyük performans, elbette ilgiyi arttırdı. Bu da Lauchpad’de yer almak için projelerin adeta birbirleri ile yarışmasına yol açtı. Bu ayın kazanını olan Wink projesinde de görüleceği gibi, bu alanda ilgi çok artmış durumda. Bu da rekabetin arttığı ve bilet kazanma şansının azaldığı anlamına geliyor.

Binance, BNB bulundurularak girilen çekilişin sonucu ise yaptığı açıklama ile durumu değerlendirdi.

Wink’in Launchpad’de satışı için toplamda 838 bin bilet satın alındığını ifade eden borsa, buna karşın kazanan bilet sayısının 200 bin olduğunu açıkladı. Bu rakam da, yüzdesel olarak yüzde 23’e denk geliyor ki bu rakam bir önceki satışa göre bir hayli düşük. Daha önce Launchpad projelerinde kazanma yüzdeleri yüzde 55 ila 60 arasında değişiyordu.

Borsadan yapılan açıklamada, Wink projesine yatırım yapma hakkı kazanan kişilerin hesaplarına koinlerin tanımlanacağı belirtildi. Firma, Wink’in bu tanımlama işleminin ardından USDC, USDT ve Bitcoin’e karşı borsada trade edileceğini söyledi. Kazanan kişiler ile koinin performansını merakle beklemeye başladı.

Binance WinK Satışını Tamamladı yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Binance WinK Satışını Tamamladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin’in hedeflediği yeni seviyeler nelerdir? 3 analist cevaplıyor Ripple (XRP) ordusu harekette: eToro, XRP topluluğundan özür diliyor Çin’in Blockchain Atağı Sürüyor Bitcoin Fiyatını Artıran 3 Neden ErisX, Kadrosuna Bir Ekleme Daha Yaptı Ethereum’un İşlem Hacmi Aralık 2018 Tarihinde Rekor Seviyeye Ulaştı!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır