Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ünlü Milyarder de Libra’ya Karşı Çıkıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ünlü Milyarder de Libra’ya Karşı Çıkıyor
Ünlü Milyarder de Libra’ya Karşı Çıkıyor

© Reuters. © Reuters.

Amerikan spor sektörünün en büyük ve en bilindik isimlerinden birisi olan ve aynı zamanda ekonomi ve finans alanında yaptığı işlerle milyarder olan Mark Cuban, Facebook’un kripto para projesi Libra’yı eleştirdi. Bu projenin ciddi bir hata olduğunu ifade eden başarılı isim, CNBC’ye konuştu ve Facebook’un projesinin hayranı olmadığını aktardı.

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in de sahibi olan Cuban, Libra’nın küresel bazda dengeleri olumsuz anlamda değiştirme potansiyeli olduğunu ifade ederken, ABD’ye ise bu proje ile ‘pek bir şey olmaz’ dedi.

Cuban, şöyle konuştu:

”Libra’nın yapmaya çalıştığını tehlikeli buluyorum ve bunun bir hayranı değilim. ABD’yi bir yana bırakın, bunun küresel etkileri ne olabilir, bu sorunun cevabını arayın. Şu anda birçok Afrika ülkesinde kimse para birimlerini kontrol edemiyor. Bu süreç Libra ile daha da hızlanır. Para birimini kontrol edemeyen despotların neler yapabildiğini de tarih içinde hep gördük ve maalesef şu an da görüyoruz. O sebeple pek içime sinen bir şey değil.”

Daha önce ABD başkanı Donald Trump da, bizim esas para birimimiz dolar diyerek Libra’yı sert sözlerle eleştirmişti. Trump’ın eleştrilerinden lider kripto para birimi Bitcoin de nasibini almıştı.

Ünlü Milyarder de Libra’ya Karşı Çıkıyor yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ünlü Milyarder de Libra’ya Karşı Çıkıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tecrübeli analist DonAlt’tan dudak uçuklatan Bitcoin tahmini Venezuela Hükümeti, Kripto Para İşletmelerinin Vergilerini Kripto Para İle Ödemesini Onayladı Bitcoin girişimcisine göre, işlem hacminde büyük artışlar kapıda İşte 2019’un trend kripto tahminleri: Ayı piyasasının sonu, altcoinlerde patlama,%51 saldırılarında artış ve daha fazlası Bitcoin Cash Düşüşü Toparlıyor – Yükseliş Yüzde 29 ve Artmaya Devam Etmekte Analist: Bitcoin’in fiyatı daha da kötü bir hal alabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır