Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Coinbase’in Değeri Bu Alacağı Yatırımla 8 Milyar Dolar Olabilir!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Coinbase’in Değeri Bu Alacağı Yatırımla 8 Milyar Dolar Olabilir!
Coinbase’in Değeri Bu Alacağı Yatırımla 8 Milyar Dolar Olabilir!



Çeşitli kaynaklarda yer alan haberlere göre, San Fransisco merkezli kripto para borsası ve cüzdan üreticisi Coinbase’in şirket değeri 8 milyar dolar olarak belirlenmeye çok yakın.

Çıkan haberlerde, Coinbase’in Tiger Global ile yaklaşık 500 milyon dolarlık bir yatırım için görüşmelerini sıklaştırdığı belirtilirken, bu hamlenin gerçekleşmesi halinde Coinbase için önemli bir sürecin başlayabileceği ifade edildi.

Tiger Global yatırım firması, 2011 yılında kuruldu ve firma; hem özel hem de halka açık piyasalarda yatırım yapması ile biliniyor.

Bu arada, konuyla ilgili açıklamalar yapan Galaxy Digital isimli kripto para yatırım firmasının CEO’su Mike Novogratz, Coinbase’in yakalayacağı bu başarının, kripto paraların bir lale çılgınlığından çok daha ötesi olduğunun kanıtı olduğunu ifade etti. Novogratz, şunları söyledi:

”Bakın burada Coinbase gibi değeri 8 milyar dolar olan bir poster çocuğu var. Bu gerçek bir şirket ve Tiger da öyle alelade bir yatırımcı değil. Bu adamlar zeki ve ne yaptığını bilen insanlar. Bu da kripto para sektörünün durumunu net bir şekilde ortaya koyuyor.”

CNBC’ye göre Tiger ile yapılacak olası bir anlaşma, Coinbase’in Amerika’nın en iyi girişimleri arasındaki yerini de ciddi şekilde sağlamlaştıracak. Şirket, son birkaç yıllık dönemde ciddi bir atak yaparken, özellikle farklı alanlarda da faaliyet göstermeye başlayarak kurumsal yatırımcıları bünyesine çekmeye çalışıyor ve bu yönüyle ciddi takdir topluyor. Coinbase, şu anda güvenlik çözümleri üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Coinbase’in Değeri Bu Alacağı Yatırımla 8 Milyar Dolar Olabilir! isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Coinbase’in Değeri Bu Alacağı Yatırımla 8 Milyar Dolar Olabilir! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Çin’in En Zenginleri Arasında Kripto Para Sektöründen İsimler Var ABD’li Bittrex Kullanıcılarının Ticaret Olanakları Kısıtlandı Litecoin Kurucusu: MimbleWimble Gizlilik ve Ölçeklenme İçin Çok İyi Bir Yol Bitcoin işlem performansı Ocak 2018 seviyelerine yaklaşıyor EOS 28% düşüşle 3,4219 seviyesinin altına geriledi 5 ünlü uzmandan 2019 Ethereum fiyat tahmini

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır