Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor
Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor

© Reuters.  © Reuters.

Blockchain teknolojisi giderek daha fazla gelişiyor ve şirketler bu teknolojinin ‘nimetlerinden’ yararlanmak için ne gerekli ise yapmaya çalışıyorlar. Blockchain teknolojisi ile deniz ürünlerinin takibi çok daha kısa ve hızlı olduğu için takip amaçlı olarak en çok Blockchain teknolojisi tercih edilmeye çalışılıyor. İngiltere ve ABD’de deniz ürünleri satışı yapan ticari şirketler IBM (NYSE:IBM) ile şimdiden farklı onlarca ürünler üzerinde görüşmeler düzenlerken, Blockchain teknolojisinin başta deniz ürünleri olmak üzere tüm dünyada gıda takibinde rakip takip sistemlerinin önünde yer alması ve bugünün takip sistemleri satışı yapan şirketlerini eğer yeni değişime bu şirketler ayak uyduramazsa sorunlar yaratabileceği düşünülüyor.

Normal takip sistemleri ile 8 dakika süren bir deniz ürünü takibi IBM’in özel Blockchain takip sistemi ürünü sayesinde sadece 2-8 saniye sürüyor.

IBM’in bu konuda lider şirket olması nedeniyle büyük devler IBM’i ürün konusunda daha çok ön planda tutuyor ve Blockchain teknolojisi için en çok IBM ile ortak çalışmak istiyor. Blockchain teknolojisinin geleceği açısından bu tür gelişmelerin geleceğe yararlı olduğu kesin.

Haberin devamı: Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor ilk olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Gıda Takibinde Blockchain Kullanımı Durmadan Artıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bloomberg Bitcoin ve Ethereum’da Bu Trende İşaret Etti Kanada Kripto Borsaları İçin Denetim Şartı Koştu Charlie Shrem: Bu En Kritik Ayı Piyasasıdır Ethereum’un (ETH) yüzde 80’i balinaların elinde, peki ETH fiyatı bundan nasıl etkileniyor? İşte ETH hakkında şaşırtıcı gerçekler. Winklevoss İkizleri: Kripto Paralar, Facebook’tan Daha Büyük Bir Yenilik Getirecek! Bitcoin zorluğunda 2019’un en büyük düşüşü

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır