Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

8250 Doları Geçen Bitcoin’de Hedef 9 Bin Dolar mı?

Ana Sayfa » GÜNCEL » 8250 Doları Geçen Bitcoin’de Hedef 9 Bin Dolar mı?
8250 Doları Geçen Bitcoin’de Hedef 9 Bin Dolar mı?

© Reuters.  © Reuters.

Lider kripto para birimi Bitcoin, Nisan ve Mayıs aylarında gerçekten de çok iyi performans gösterdi ve tabiri caizse üzerindeki ölü toprağını atmayı başardı. Bundan sonra girdiği Haziran ayında ise, şu ana kadar bir ileri bir geri görüntü çizen ve görece yatay bir seyire sahip olan Bitcoin’de yavaş yavaş toparlanmalar ve hareketlenmeler görülürken, konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü kripto para analisti Rob Sluymer ise, lider krioto para biriminden bir sonraki beklediği hareketi açıkladı.

Başarılı ismin analizine göre, şu an için 8250 dolar bandından işlem gçren Bitcoin için bir sonraki hedef 9 bin dolar seviyesi. Bu seviye, bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde test edilmiş ancak daha sonra başarısız olmuş ve Bitcoin yönünü bir süreliğine de olsa aşağıya kırmıştı.

Sluymer bilindiği gibi kripto para sektörünün en güçlü analiz şirketlerinden birisi olan Fundstart ile çalışıyor ve orada yüksek bir pozisyonda görev yapıyor. Fundstrat’ın da geçmiş dönemde yaptığı analizlerde büyük bir isabet oranı yakaladığını söylemek mümkün ancak son dönemde bu oran az da olsa düşüş yaşıyor.

Sluymer, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

”Şu anda Bitcoin, bulunduğu yerde son derece güçlü görünüyor. Yeni bir ralli yaşanması da şu an için bence olası. Bu yaşanacak rallinin de fiyatı 9 bin dolara dek çekeceğini düşünüyoruz.”

8250 Doları Geçen Bitcoin’de Hedef 9 Bin Dolar mı? yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

8250 Doları Geçen Bitcoin’de Hedef 9 Bin Dolar mı? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple’dan Coinbase’e Ödeme İddialarına Dair Açıklama Weiss Ratings, mükemmel altcoin’in puanını düşürdü Binance’den Kampanya: Notre Dame’ın Yeniden İnşası İçin Bitcoin ile Bağış İsteniyor Kripto para borsası Paribu’da USDT’ye yüksek prim CCN, John McAfee’yi Haksız Yere Suçladığı İçin Özür Diledi! Armstrong: Kanada Planımız Devam Ediyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır