Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bu projeye dikkat! Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bu projeye dikkat! Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı
Bu projeye dikkat! Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı

© Reuters.  © Reuters.

Bu projeye dikkat! Helium, Google (NASDAQ:GOOGL) ve Multicoin Capital’den yatırım aldı. Peki nedir bu Helium? Ne işe yarar? Bunlar ve daha fazlası makalemizde.

Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı!
;

Bazı ICO’lar vardır gerçekten çöptür. Whitepaper‘lerini incelediğinizde sizde geleceğe dair hiçbir umut oluşturmaz. Zaten çoğu da vurgun amaçlı kurulmuştur. Ancak bazı ICO’lar vardır ki, insana yeni ufuklar kazandırarak Blockchain teknolojisinin anlam ve önemini bizlere kavratır. Helium projesi de insanı heyecanlandıran bir projedir. Bunu Ethereum’un göz kamaştırıcı başlangıcından bu yana, en iyi başlangıç yapan ICO projesi olma özelliğinden de anlayabilirsiniz.

Gerçekten iddialı bir projeyle piyasaya çıkan Helium, kısa sürede dev şirketlerin radarına girmeyi başardı. Multicoin Capital ve Google’un yatırım fonu GV, Helium (HLM) projesine yatırım yaptı.

Multicoin yöneticisi Tushar Jain, Helium hakkına övgü dolu sözler sarf etti. Tweetin içindeki bağlantıdan Tushar Jain’in blok yazısının tamamına ulaşabilirsiniz. Bir sadece bir kısmını sizlere sunuyoruz.

Tushar Jain:

”Hiç şüphesiz, Ethereum akıllı sözleşmelerin ortaya çıkmasından beri Blockchain alanında gördüğüm en iddia vizyon. Helium, kablosuz ağları ölçeklendirmek ve dağıtmak için maliyeti neredeyse sıfıra indirmiş yeni bir yaklaşımı temsil ediyor.”

Helium sunduğu teknolojiyle, kablosuz ağlar için düşük maliyetli yeni bir niş oluşturuyor. Şirketler artık karmaşık bir altyapıya yatırım yapmak zorunda kalmadan Helium firması tarafında üretilen hub’ları satın alıp çevrim içi olabilecekler. Helium Şirketi bu yolla kablosuz ağ maliyetlerinin %90-95 oranında düşeceğini iddia ediyor.

Helium her ne kadar büyük bir yenilikle de gelmiş olsa, insanları internet sağlayıcılarını değiştirmeye ikna etmek büyük bir olaydır. Sadece daha düşük bir maliyet vaat etmek bazen yeterli gelmeyebilir. İnsanların stabil bir hizmet alacaklarını da garanti etmek gerekir. Bu bağlamda Google ve Multicoin’den gelen yatırımlar Helium’u önümüzdeki günlerde bambaşka bir yere getirebilir.

Yazının devamı için Bu projeye dikkat! Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bu projeye dikkat! Helium, Google ve Multicoin Capital’den yatırım aldı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Borsası Bithumb, Çalışanlarının Yarısını İşten Çıkartıyor! Blockchain Sektöründeki En Çok İstihdam ABD’den Geliyor Kripto Para Piyasası Aşağı Yönlü Hareket Ediyor, Altcoinler Ciddi Düşüşte! Yatırımcılar Bitcoin’den Korkuyor Varlıklarınızı Koruyun: En Güvenilir 7 Bitcoin Cüzdanı Ünlü Analistten Çılgın Bitcoin Tahmini: “Bitcoin 100 Bin Doları Aşacak.”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır