Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Max Keiser: JPM Coin, Bir İşe Yaramayacak

Ana Sayfa » GÜNCEL » Max Keiser: JPM Coin, Bir İşe Yaramayacak
Max Keiser: JPM Coin, Bir İşe Yaramayacak


Kripto para piyasalarının en önde gelen isimlerinden birisi olan ve sektörde, Bitcoin’e verdiği destek ile bilinen Max Keiser, gündemdeki konulara ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. JP Morgan’ın hiçbir şekilde kripto para piyasasında başarılı olamayacağını ve inovasyonları yakalamayacağını belirten Keiser, dev Wall Street şirketinin yeni çıkardığı JPM Coin’in ise bir işe yaramayacağını ifade etti. Keiser, şunları söyledi:

”JP Morgan, şu anda kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerin çok gerisinde ve hiçbir zaman da günü yakalamayı başaramayacaklar. Jamie Dimon (JP Morgan CEO’su) geçmiş dönemde Bitcoin’i sürekli olarak eleştirdi ancak geldikleri nokta ortada. Başaramadığını anladığında ise merkezi, güvensiz ve saçma sapan bir proje ile ortaya çıktı. JPM Coin’in bir işe yaramayacağını düşünüyorum.”

Yine bir başka çok konuşulan konuya, Warren Buffett’a da değinen Keiser, yine sert çıktı. Daha önce Buffett’ı ‘farenin kendisi’ olarak tanımlayan başarılı isim, bu sefer de usta yatırımcıya sert sözlerle yüklendi. Keiser, şunları söyledi:

”Buffett, parayı hep ponzi tarzı yapılanmalardan vurdu ve yıllar boyunca tüm piyasaları manipüle etti. Onun elleri kanlı. O yüzden de Bitcoin’e karşı çıkıyor. Kendisi bir dolandırıcı. Altın konusunda da benzer fikirlere sahipti. Gerçekten benzersiz, insanların ve genel ekoniminin işine yarayacak bir şeyi kesinlike istemez. Çünkü bu sefer onun zararına olur. Bu denli bağırmasının ve eleştirmesinin de tek sebebi bu.”

Max Keiser: JPM Coin, Bir İşe Yaramayacak isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Max Keiser: JPM Coin, Bir İşe Yaramayacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tom LEE’nin Konuşmacı Olarak Katılacağı İstanbul’daki Konferansta,  Türkiye’deki 250 Öğrenci İçin Özel Fırsat! Ünlü Bitcoin ve kripto para borsası, 20 X kaldıraçlı türev işlem platformunu duyurdu XRP Yükseliyor! Fiyat 0.50 Doları Geçti ve Artmaya Devam Ediyor 30 Temmuz Piyasa Özeti Ünlü Mücevher Firması Artık Kripto Para Ödemesi Kabul Ediyor! Bu Maden Havuzu Bitcoin Cash’in Yarısını Kontrol Ediyor!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır