Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Dev Bitcoin Balinaları ve XRP FUD Ekibi İş Başında!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Dev Bitcoin Balinaları ve XRP FUD Ekibi İş Başında!
Dev Bitcoin Balinaları ve XRP FUD Ekibi İş Başında!

© Reuters.  © Reuters.

Ripple ve XRP
Twitter botları, Twitter’da Ripple’ı takip eden ve XRP’ye yatırım yapma konusunda “uyarı” gönderen kullanıcıları hedefliyor gibi görünüyor. Botlar, son 24 saat içinde onlarca tweet göndermiş durumdalar. FUD ekibinin gönderdiği iki tweet’e bir bakalım.

Bakacağımız ilk tweet @HosleyHeather isimli kullanıcı tarafından atılmış. Atılan tweet’te şu ifadeler kullanılıyor:

“Geçenlerde Twitter’da Ripple’i takip ettiniz mi? Eğer XRP’yi satın almak istiyorsanız benim size tavsiyem kesinlikle büyük bir hayır hayır hayır. Geliştirme ekibinin projeyi bir başka proje için terk ettiği zaten biliniyor.

Bakacağımız ikinci tweet ise @tidwell_cedric isimli twitter kullanıcısı tarafından atılmış durumda. Atılan tweet şu ifadelere yer veriyor:

“Şu anda halen daha Ripple’ı takip ediyor musun? XRP satın almayı düşünüyorsanız, iki kez düşünün. Bildiğim kadarıyla, geliştirme ekibi bir başka projeyi ortaya koymak için Ripple’ı bırakıyor. Koşabildiğin kadar hızlı koş.”

Bitcoin
Üç Bitcoin balinası, son 24 saat içinde Bitcoin’de toplam 92 milyon dolar hareket gerçekleştirdi. Transferler Bitcoin’i satmak için harekete geçen yatırımcılar tarafından yapılmış gibi gözükmüyor.

En büyük balina, bilinmeyen bir cüzdandan diğerine yaklaşık 72 milyon dolar değerinde 20.000 Bitcoin göndermiş durumda.

Diğer transferler kripto para borsası Poloniex’ten bilinmeyen bir cüzdana gönderilmiş durumda. Transferlerin birinde 15.6 Milyon Dolar değerindeki 4.309 BTC taşınırken, diğerinde 5.59 Milyon Dolar değerindeki 1.559 BTC hareket ettirildi. Geçtiğimiz aylarda uyuyan Bitcoin balinanlarının harekete geçebileceğine dair yorumlar yapılmıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post Dev Bitcoin Balinaları ve XRP FUD Ekibi İş Başında! appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Dev Bitcoin Balinaları ve XRP FUD Ekibi İş Başında! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İflas eden borsanın müşterilerin Bitcoin’leri ile işlem yaptığı ortaya çıktı Bitcoin ve Ethereum’un Ticari Hacimleri, 2017 Yılının Boğa Dönemi Hacmine Ulaştı! QuadrigaCX’in Toplam Borcu 160 Milyon Dolar Ünlü borsacılar, Bitcoin bahsine tutuştu: Önce nereye gidecek? Ripple 3 doların üzerine çıkarak rekor kırdı Bitcoin Fiyatının Büyük Çöküşünden Endişe Ediliyor!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır