Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Monero Hard Forku Yaklaştı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Monero Hard Forku Yaklaştı
Monero Hard Forku Yaklaştı

© Reuters.  © Reuters.

Monero hard forku Mart ayında yapılacak ve Mart ayında yapılması beklenen Monero hard forkunun bugünden korkutucu etkileri olabilecek olduğu endişesi yatırımcıları sardı. Bitcoin fiyatında büyük çöküş sürecine sebep olan Bitcoin Cash hard forkundan dolayı artık piyasada hard fork adını duyanların endişe etmesi normal oldu. Bitcoin fiyatının Kasım ayında yapılan BCH hard forkundan sonra fiyatının düşmesi ve rekor seviyede kayıplar olması, yatırımcıları üzen ve piyasadan çıkmalarında etkili olan bir sebepti. Yatırımcılar, Monero hard forkundan ise endişe etmeye başladı ve tekrar Mart ayında zaten düşük olan piyasanın daha büyük oranda düşmesinden endişe etti.

Monero hard forku hangi gün yapılacak?
Monero hard forkunun hangi gün yapılacak olduğu ile ilgili olarak net tarih yok. Mart ayı başında yapılması beklenen hard fork, yatırımcıların piyasada kayıpları ile veya kazançları ile geri dönebilir. Milyarder yatırımcıların Monero’ya verecek oldukları destek ile Bitcoin yatırımlarının piyasada geleceği belirleyecek olan en önemli unsurlardan birisi olması bekleniyor.

Bu içerik ilk olarak Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Monero Hard Forku Yaklaştı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ünlü analistten Bitcoin için 4.400 dolar senaryosu geldi! Güvenli ve kârlı bir Bitcoin short işlemi (satış) için dikkat edilmesi gerekenler Holo (HOT) uzun vadeli yatırım için ideal bir seçenek olabilir mi? Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek? 2010’a uzanan Bitcoin balinasından gizlilik odaklı kripto para için 50 BTC Ripple (XRP)’ı Ay’a Çıkaracak Fiyat Tahminleri Karşınızda!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır